Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO: Albaiulienii ironizează pe Facebook ”realizările în premieră” ale orașului: ”SENZAȚIONAL! Prima plajă de pet-uri din România…”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Alba Iulia nu este doar ”primul oraș din România cu un manual de brand”, ”primul oraș din România care a lansat un kit complet de instrumente de promovare turistică”, ”primul oraş din România cu rating Moody’s, în perspectiva accesării fondurilor UE” sau care ar putea deveni ”primul oraş inteligent (smart city) din România”, ci și… primul oraș cu plajă din pet-uri.

partos1Evident, este o ironie, albaiulienii făcând haz de necaz pe rețeaua de socializare Facebook, privind gunoaiele care acoperă malul Mureșului în zona podului de la Partoș – loc de scăldat cu o veche tradiție pentru cei care locuiesc în cartierul din apropiere, și chiar pentru cei din zonele centrale ale orașului.

partos3

Pozele postate au adunat mai multe comentarii, unele în care se arată că în zonă lucrurile stau chiar mai rău decât se vede în imagini iar altele în care oamenii sunt avertizați că se expun la infecții daca înoată acolo.

partos2

Nu lipsesc nici comentariile de genul: ”Lăsați ca vine în curând Patzaichin” și se va face curățenie – făcându-se referire la ”Rowmania” evenimentul ce se va desfășura și anul acesta în zonă, și care la fiecare ediție de până acum a beneficiat de un loc curățat și frumos amenajat… pentru câteva zile.

CITEȘTE ȘI| FOTO: A treia ediție a Festivalului ”Descoperă Rowmania”, la Alba Iulia – vâslașii amatori s-au întrecut din nou cu canotcile pe Mureș

FOTO: Facebook


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România Recent, la Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri – CATTIA Brașov, a avut loc ședința Adunării Generale a Asociației Parcurilor Industriale, Tehnologice, Științifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România – APITSIAR. Pe agenda de lucru a reuniunii s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea