FOTO: Albaiulienii Ely Groza și Adi Morariu, pregătiri pentru Raliul Brașovului. Campionatul național de raliuri își deschide porțile în 24 martie

Pe Ely şi Adi vi-i prezentam anul trecut în luna mai, când câștigau etapa Transilvania Rally BT powered by Ford de la Cluj-Napoca, în cadrul Campionatului Național Rally 2. Echipajul format de cei doi albaiulieni se pregătește acum pentru prima etapă a campionatului după lunga pauză competițională, așa că am stat de vorbă cu ei și am aflat cum stau cu pregătirile.

ELIT

Campionatul național de raliuri își deschide porțile anul acesta în mai puțin de 30 de zile, după o lungă pauză competițională, cu unul dintre raliurile de marcă ale României, Tess Rally sau Raliul Brașovul care va deschide sezonul competițional pe 24-25 Martie 2018.

Adrian Morariu şi Elisei Groza au început colaborarea anul trecut odată cu Raliul Clujului, după care au reușit să participe și la ultima etapă a sezonului 2017 la Sibiu, principalul obiectiv fiind acomodarea unul cu celălalt, dar și parcurgerea a cât mai mulți kilometri de probă împreună.

Pentru cei care încă nu îi cunosc, Ely şi Adi sunt din Alba Iulia şi pe langă prietenie îi uneşte şi o pasiune comună: motorsportul. Tot ceea au realizat până în prezent a fost din resurse proprii şi cu ajutorul prietenilor. 

Pentru 2018 albaiulienii își doresc să participe la cât mai multe competiții și speră ca tot mai mulți sponsori și parteneri să creadă în ei și să îi sprijine pentru a putea continua participarea în campionatul național de raliuri, motorsportul fiind un sport costisitor în care dacă vrei să faci performanță ai nevoie de buget. De asemenea, prin reușitele lor ar dori să tragă și un semnal pentru cei care pot susține acest sport, care merită să fie promovat.

Anul 2018 ne regăsește la startul primei etape cu eforturi financiare mari, la fel ca și în 2017, când am fost pe cont propriu și ajutați de prieteni. 2018 este incert în privința etapelor unde vom participa din cauza bugetului, din păcate nu avem susținere și nici un sponsor, dar sperăm ca pe viitor să fim ajutați să promovăm acest sport, să promovăm acest minunat oraș. Pregătirile sunt pe ultima sută de metri și sperăm să venim cu vești bune„, transmit Adi și Ely.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...