Rămâi conectat

Sport

FOTO: albaiulianul Alexandru Goţa (Centrul de Excelenţă Timişoara), prezentat pe site-ul FRF!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Jucătorul albaiulian Alexandru Goţa (ultima legitimare la Viitorul Sântimbru în Liga a 4-a) a fost selecţionat în Centrul de Excelenţă al FRF de la Timişoara. Gota Romania 1Tinerii “tricolori” în care se pun speranţele fotbalului românesc îşi dezvăluie secretele prin articole publicate pe site-ul Federaţiei Române de Fotbal.

Citeşte şi: FOTO: Aiudeanul Cornel Boboia (AFC Unirea 1924 Alba Iulia), la Centrul de Excelenţă Tg. Mureş!
Alexandru Iulian Goța, născut pe 7 februarie 2000, la Alba Iulia, este un mijlocaș ofensiv care a început fotbalul la 6 ani, în orașul natal, la Unirea. După 5 sezoane acolo, a trecut la Viitorul Alba Iulia și apoi la Viitorul Sântimbru în Liga 4.

*Gol de la mijlocul terenului

Am jucat și fundaș central în carieră. O amintire deosebită din carieră ar fi un gol pe care l-am înscris cu un șut de la mijlocul terenului, cel mai frumos! Dar eu oricum sunt mai mult cu pasele, îmi place mult să ghidez jocul”, spune Alexandru Goța, jucător al Centrului de Excelență ”Tricolor11” din Timișoara, pentru sursa mai sus citată.
Cinci tineri fotbalişti din judeţul Alba, Eduard Crişan (Olimpia Aiud), Cornel Boboia (AFC Unirea 1924 Alba Iulia), Darius Petruse (Rival Alba Iulia, originar din Teiuş), Alexandru Goţa (Viitorul Sântimbru) şi Sebastian Miclea (Viitorul Unirea) au fost convocaţi în perioada 22-31 iulie, la Mogoşoaia, la lansarea oficială de către Federaţia Română de Fotbal a Centrelor Naţionale de Excelenţă de la Târgu Mureş şi Timişoara.

Sursa (text, foto): Federaţia Română de Fotbal


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea