Rămâi conectat

Sport

FOTO: albaiulianul Alexandru Goţa (Centrul de Excelenţă Timişoara), prezentat pe site-ul FRF!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Jucătorul albaiulian Alexandru Goţa (ultima legitimare la Viitorul Sântimbru în Liga a 4-a) a fost selecţionat în Centrul de Excelenţă al FRF de la Timişoara. Gota Romania 1Tinerii “tricolori” în care se pun speranţele fotbalului românesc îşi dezvăluie secretele prin articole publicate pe site-ul Federaţiei Române de Fotbal.

Citeşte şi: FOTO: Aiudeanul Cornel Boboia (AFC Unirea 1924 Alba Iulia), la Centrul de Excelenţă Tg. Mureş!
Alexandru Iulian Goța, născut pe 7 februarie 2000, la Alba Iulia, este un mijlocaș ofensiv care a început fotbalul la 6 ani, în orașul natal, la Unirea. După 5 sezoane acolo, a trecut la Viitorul Alba Iulia și apoi la Viitorul Sântimbru în Liga 4.

*Gol de la mijlocul terenului

Am jucat și fundaș central în carieră. O amintire deosebită din carieră ar fi un gol pe care l-am înscris cu un șut de la mijlocul terenului, cel mai frumos! Dar eu oricum sunt mai mult cu pasele, îmi place mult să ghidez jocul”, spune Alexandru Goța, jucător al Centrului de Excelență ”Tricolor11” din Timișoara, pentru sursa mai sus citată.
Cinci tineri fotbalişti din judeţul Alba, Eduard Crişan (Olimpia Aiud), Cornel Boboia (AFC Unirea 1924 Alba Iulia), Darius Petruse (Rival Alba Iulia, originar din Teiuş), Alexandru Goţa (Viitorul Sântimbru) şi Sebastian Miclea (Viitorul Unirea) au fost convocaţi în perioada 22-31 iulie, la Mogoşoaia, la lansarea oficială de către Federaţia Română de Fotbal a Centrelor Naţionale de Excelenţă de la Târgu Mureş şi Timişoara.

Sursa (text, foto): Federaţia Română de Fotbal


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Derby „de Alba” la juniori: CSM Unirea Alba Iulia – victorie la Under 19, LPS Sebeș – succes la Under 17 | Ambele învingătoare, calificate în etapa superioară

Dan HENEGAR

Publicat

în

Victorii împărțite în dubla între conjudețenele LPS „Florin Fleșeriu” Sebeș și CS Municipal Unirea Alba Iulia, pe Stadionul „Pielarul” din Sebeș, în penultima rundă din play-off-ul Seriei 9 a campionatelor organizate de FRF. La Under 19, CSM Unirea Alba Iulia a obținut o victorie categorică, scor 9-0, iar la Under 17 s-a impus LPS Sebeș, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea