Rămâi conectat

Politică Administrație

FOTO: Alba Iulia se pregăteşte de primăvară. Primele panseluţe din 2014 au fost plantate astăzi

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

panselute Alba Iulia05Astăzi, în centrul municipiului Alba Iulia, la sensul giratoriu de lângă benzinăria Europa, angajaţii firmei care se ocupă de întreţinere a spaţiilor verzi, au plantat primele panseluţe din 2014.

După cum ne-a relatat unul dintre angajaţi, panseluţele au mai fost plantate o dată în toamnă, dar nu mai înfloresc din cauza materialelor antiderapante din timpul iernii, care au ajuns pe spaţiile verzi.

Conform florarilor, în următoarele zile vor mai fi plantate panseluţe şi lalele în zona intersecţiei giratorie dintre Calea Moţilor şi Bulevardul Horea, la intersecţia giratorie cu supermarketul LIDL şi la giratoriul de pe Bulevardul Revoluţiei 1989, în zona cinematografului Dacia.

[nggallery id=1188]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă | USR Cugir: Flaviu-Lucian Rădițoiu, alternativa inovatoare, dinamică și dedicată, la actuala administrație

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comunicat de presă | USR Cugir: Flaviu-Lucian Rădițoiu, alternativa inovatoare, dinamică și dedicată, la actuala administrație USR Cugir are plăcerea de a anunța că Flaviu-Lucian Rădițoiu a fost ales candidat pentru funcția de primar, al orașului Cugir, în cadrul Adunării Generale a filialei. Cunoscut pentru implicarea sa constantă în comunitate, în diverse activități de voluntariat, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea