FOTO: Alba în magia Craciunului – Premierea Cercurilor Școlare de Turism din judeţ

În cadrul evenimentelor din cadrul Festivalului Iernii – Alba in magia Craciunului, organizate de Consiliul Judeţean Alba si de Primăria Municipiului Alba Iulia, luni, la Sala Unirii din Alba Iulia a avut loc o scurtă ceremonie de recompensare a profesorilor şi elevilor care formează Cercurile Școlare de Turism din judeţ.

Colaborarea Consiliului Judeţean Alba cu licee din judeţul Alba in vederea înfiintării şi sustinerii cercurilor şcolare de turism a inceput în anul 2010 cu Colegiul Militar Liceal “Mihai Viteazul”, Colegiul Tehnic  Apulum Alba Iulia, Colegiul Tehnic Aiud si Colegiul Naţional “Horea Closca şi Crisan“ Alba Iulia.

ELIT

În cadrul acestei colaborari, au fost oferite diverse articole de camping necesare elevilor pentru a-şi desfaşura activitatea in condiţii bune. În perioada 24-31 iulie 2012 a avut loc o tabără în Padiş la care au participat aproximativ 60 de persoane, elevi şi profesori coordonatori ai cercurilor de turism din cele patru licee.  Profesorii de la Colegiul Naţional ”Inochentie Micu Clein” din Blaj, cei de la Liceul ”Corneliu Medrea” Zlatna precum si cei de la Colegiul Naţional “Lucian Blaga” din Sebeş au dorit să se alăture acestui proiect iniţiat de Consiliul judeţean Alba.

 După înmânarea diplomelor şi cadourilor de către Ion Dumitrel, preşedintele Consiliului Judeţean Alba, spectatorii s-au putut amuza ascultându-l pe Daniel Iancu, un interpret haios de muzică folk, din Constanţa.

Mihail David - 2020

Au fost premiaţi cu diplome şi cadouri, reprezentând un binoclu profesional, cercurile de turism de la următoarele licee: Colegiul Militar Liceal “Mihai Viteazul”, Colegiul Tehnic  Apulum, Colegiul Tehnic Aiud şi Colegiul Naţional “Horea Closca şi Crisan“ Alba Iulia.

Binocluri au primit şi cercurile de turism mai nou intrate în proiect, de la următoarele unităţi şcolare: Colegiul Naţional “Lucian Blaga” din Sebeş , Liceul ”Corneliu Medrea” Zlatna, Colegiul Naţional ”Inochentie Micu Clein” Blaj.

Profesorii coordonatori ai Cercurilor de turism recompensaţi cu diplome:

Darius Duriga – Colegiul Militar Liceal”Mihai Viteazul” Alba Iulia

Valer Macarie – Colegiul Militar Liceal”Mihai Viteazul” Alba Iulia

Laura Arăboaiei  – Colegiul Tehnic  Apulum Alba Iulia

Sorin Toma – Colegiul Tehnic  Apulum Alba Iulia

Camelia Oţel – Colegiul Tehnic Aiud

Dan Tiutiu – Colegiul Tehnic Aiud

Ion Pletea – Colegiul Naţional “Horea Closca şi Crisan“ Alba Iulia

Marcel Araboaiei  – Colegiul Naţional “Horea Closca şi Crisan“ Alba Iulia

Mirela Rusan – Liceul ”Corneliu Medrea” Zlatna

Camelia Şanta – Liceul ”Corneliu Medrea” Zlatna

Marton Dani – Liceul ”Corneliu Medrea” Zlatna

Elena Rof – Liceul ”Corneliu Medrea” Zlatna

Elena Condurachi – Colegiul Naţional ”Inochentie Micu Clein” Blaj

Doina Horhoi – Colegiul Naţional ”Inochentie Micu Clein” Blaj

Mioara Bulbucan – Colegiul Naţional “Lucian Blaga” din Sebeş

Diana Ştefan – Colegiul Naţional “Lucian Blaga” din Sebeş

 

Bogdan PRESECAN

Email:bogdanpresecan@yahoo.com
Tel: 0734.771.136

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...