Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO: Alba Carolina Cup 2013: Un Bichon Frise din Finlanda, vedeta competiției de sâmbătă

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Peste 600 de crescători de câini participă în acest weekend la cea de-a patra ediție a Expoziției Chinologice Alba Carolina Cup. Cele mai frumoase şi valoroase exemplare sunt premiate, iar sarcina juriului compus din arbitri de renume internaţional nu este deloc uşoară.

Au fost înscriși în competiție câini din 90 de rase care au concurat pe 7 ringuri diferite unde arbitrii internaționali le-au evaluat frumusețea, capacitatea de lucru, indicatorii fizici, personalitatea, dar și capacitatea handler-ilor de a relaționa cu ei, premiile fiind acordate în funcție de sex, de grupe de vârsă și de rase.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

În prima zi de concurs, titlul “Best in show” a fost cucerit de un Bichon Frise din Finlanda, au mai fost premiați și un Dog German (Best Baby), un American Cocker Spaniel (Best Puppy) și un Foxterrier (Best Junior) însă toți cățeii înscriși în concurs au fost, cu adevărat, vedete, premiate cu aplauze de public și cu mângâieri din partea stăpânilor.

În cadrul evenimentului au avut loc și demonstrații de dresaj; prezentarea ciobăneștilor românești de la Cluburile Dac Moloss și Mioritic cu un clasament final între cu cele mai frumoase exemplare; prezentarea copoilor ardelenești care la această ediție au avut un record de participare – 26 de caini din toată țara.

Duminică, deschiderea oficială a celei de-a doua zile a competiției este programată pentru ora 10.00 iar până la ora 13.30 se va face din nou arbitrajul câinilor în ringuri pentru ca începâmd cu ora 13.30 să se stabilească premianții: Best in Show și Supreme Best in Show – cel mai frumos câine al competiției, care va primi trofeul “Alba Carolina Cup”.

Evenimentul se desfășoară în șanțurile de Nord ale Cetății.

Mai multe imagini găsiți AICI

[nggallery id=78]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Întoarsă din Germania, o familie din Alba a dezvoltat o afacere cu afini de cultură la Rădești

Unirea Ziarul

Publicat

în

Întoarsă din Germania, o familie din Alba a dezvoltat o afacere cu afini de cultură la Rădești După cum se știe,  afinul este un arbust îndrăgit pentru fructele sale care se consumă atât în stare proaspătă cât și prelucrată sub formă de suc, sirop, dulceața, vin sau afinată. Acestea sunt bine cunoscute pentru valoarea terapeutică […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea