// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Foto: Alarmă într-un oraș din Alba! În mai puțin de o săptămână, 4 unități comerciale au fost sparte de hoți

După ce în noaptea de 21 spre 22 ianuarie a.c, personae încă necunoscute au pătruns, prin efracție, forțând cu ranga fereastra unui magazin aparținând firmei Orange, de pe strada Al. Sahia din Cugir, o altă acțiune a hoților s-a petrecut noaptea trecută(24 spre 25 ianuarie), la alte 3 locații situate tot pe aceeași stradă.

Este vorba despre spargerea unei  firme de prezentare și comercializare produse  optice, a unui magazin de preparare și desfacere produse de patiserie, precum și de un dozator de lapte. Dacă în primul caz autorii faptei s-au pricopsit cu un telefo mobil defect (adus pentru a fi trimis la reparat), de la magazinul ,,Optica” s-au ales cu un laptop, iar de la pizzerie(călcată de 2 ori în 2 săptămâni), au furat un telefon mobil și o numită sumă de bani uitată într-un sertar.

Un eșec pentru atacatori a fost la dozatorul de lapte de lângă magazinul ,,Minimal”, unde cu toate eforturile făcute, n-au reușit să scoată caseta de bani, care potrivit proprietarului, era oricum goală. Dacă la Orange hoții au  tăiat cablurile care alimentează alarma și camerele de supraveghere, la celelalte locații au lucrat fără teamă, întrucât nu există camere de supraveghere instalalate în apropiere.

De reamintit că anul trecut, alte 5 locații situate pe aceeași ,,atractivă” stradă Al. Sahia,  au fost ”vizitate” de persoane necunoscute, paguba la un magazin commercial, de unde s-au furat țigări, ridicându-se la peste 45.000 lei (nefiind recuperate până în prezent, niciun leu). Ziceam personae necunoscute, întrucât majoritatea cazurilor s-au soldat cu ,,autori neidentificați”. Ca și în celelalte cazuri, cercetările sunt effectuate de polițiști  ai Poliției Cugir, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

  (C.P.)

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

4 Răspunsuri la Foto: Alarmă într-un oraș din Alba! În mai puțin de o săptămână, 4 unități comerciale au fost sparte de hoți

 1. Nelu 25.01.2018 la 21:30

  Ce sa mai vorbim la teius stie toata lumea cine sant tiganii care dau spargeri dupa spargeri la casele oamenilor si nimeni nu vrea sa le faca absolut nimic

 2. Nelu 25.01.2018 la 21:33

  La cineva dupa ce i a prins pe hoti ln timp ce le a spart casa politaiul respectiv a lasat tiganii sa plece din tara cu toate ca i stia cu nume si prenume pe motiv ca mai are 2 ani si se pensioneaza.

 3. M I 25.01.2018 la 22:00

  ,,Bietii“ politisti se plang ca au salarii mici si serviciu periculos.

 4. Ticanu 26.01.2018 la 10:11

  In aceste timpuri nu se mai patruleaza noaptea de politisti,ci foarte rar,iar jandarmi stau la caldurica si doar cand sunt telefoane..la 112 mai ies sa vada ce se reclama!Carmen Dan vezi de ei ca poate ai terminat cu pedofilul politist si Coarna TOT BATE DIN GURA CA DORESTE NOI ANGAJARI ca sa fie cetateanu si politistul !!!!!!!