Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: Aiudeanca Andreea Fleșer, o nouă finală la baschet feminin cu FCC Baschet UAV Arad

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Aiudeanca Andreea Fleșer dispută o nouă finală la baschet feminin cu FCC Baschet UAV Arad

Baschetbalista Andreea Fleșer (24 ani), sportivă originară din Aiud, dispută în aceste zile finala Ligii Naționale de Baschet Feminin. Se înfruntă CSM CSU Constanța și FCC Baschet UAV Arad, în primul meci, la malul mării câștigând gazdele, cu scorul de 72-65. În această seară, tot în Sala Sporturilor „Simona Amânar”, este meciul al doilea, următoarele două întâlniri sunt prevăzute la Arad săptămâna viitoare (în 23 aprilie și 25 aprilie, dacă mai e cazul), iar în 29 ar fi al 5-lea joc (dacă ve fi nevoie).

„Galben-albastrele” au reușit să răstoarne calculele hârtiei în semifinale, calificându-se în ultimul act după două victorii pe terenul campioanei din ultimele 7 ediții Sepsi Sf. Gheorghe, iar în finală întânesc CSM Constanța, echipă care a încheiat sezonul regular pe prima poziție. Aradul joacă a doua sa finală din ultimii 3 ani, precedenta fiind în 2022, pierdută după 5 meciuri cu Sepsi.

Andreea Fleșer, conducătorul de joc din Aiud, este antrenată de sârbul Miroslav Popov, cunoscut din perioada petrecută la CSU Alba Iulia. Baschetbalista în vârstă de 24 de ani s-a format la Alba Iulia, la LPS Alba Iulia și CSU Alba Iulia, sub comanda regretatului Nicușor Marcu, în memoria antrenorului căruia se implică în organizarea turneelor din Cetatea Marii Uniri. Andreea a ajuns la începutul anului 2022 la FCC Baschet UAV Arad, petrecând doi ani și jumătate la gruparea din vest. Sezonul precedent a luat bronzul și a disputat finala Cupei României. Andreea Fleșer a mai jucat la CSM Constanța și Universitatea Cluj, iar vara trecută a fost vicecampioană europeană la Campionatul Universitar de Baschet Feminin, competiție desfășurată în Portugalia, la Aveiro.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: LPS Alba Iulia – locul secund la Campionatul Național Școlar de Înot, Andrea Zsebe și Matei Turuș – câte 4 medalii de aur!

Dan HENEGAR

Publicat

în

LPS Alba Iulia – locul secund la Campionatul Național Școlar de Înot, Andrea Zsebe și Matei Turuș – câte 4 medalii de aur! Rezultate excelente obținute de înotătorii de la Liceul cu Program Sportiv Alba Iulia la Campionatul Național Școlar de Înot. Cu 24 de medalii adjudecate și 311 puncte acumulate, echipa LPS Alba Iulia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea