// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

FOTO: Activităţi ocazionate de celebrarea Crăciunului în Penitenciarul Aiud

Crăciunul, una dintre cele mai importante sărbători ale creştinătăţii, a fost celebrat şi în aşezământul de deţinere din Aiud.

Astfel, în cadrul Proiectului educativ de Crăciun, s-a susţinut o prelegere cu tema „Colindele în viaţa şi spiritualitatea credincioşilor români” urmată de un concert de colinde susţinut de „Corul robilor” al deţinuţilor adulţi, corul deţinuţilor tineri, precum şi de un grup de funcţionari ai penitenciarului.

Citește și: urări de Crăciun

De asemenea, în cadrul activităţilor de tip ocupaţional, sub coordonarea personalului Serviciului educaţie şi asistenţă psihosocială, s-au confecţionat ornamente care vor împodobi brazii de Crăciun distribuiţi pe fiecare secţie de deţinere.
Cu acelaşi prilej, funcţionari ai Serviciului educaţie şi asistenţă psihosocială împreună cu 10 deţinuţi încadraţi la regim închis au vizitat persoanele instituţionalizate în Căminul pentru persoane vârstnice din Sebeş.

Citește și: mesaje de Anul Nou

Deţinuţii au prezentat vârstnicilor un program artistic conţinând colinde şi poezii, iar funcţionarii au dăruit cozonac şi fructe.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Un răspuns la FOTO: Activităţi ocazionate de celebrarea Crăciunului în Penitenciarul Aiud

  1. ZAU 22.12.2017 la 22:36

    Eu propun ca fiecare violator sau criminal sa fie costumat in Moș Crăciun și sa i se dea drumul pe horn,având grija ca focul sa fie bine întețit.
    De Crăciun fii mai bun