Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO Acțiune de ecologizare pe malul râului Mureș, realizată de LEO și LIONS Alba Iulia

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Actiune LEO Alba Iulia03În decursul lunii iunie, în localitatea Drâmbar, pe malul râului Mureș s-a desfășurat o acțiune de ecologizare. La aceasta au participat membrii Cluburilor LEO și LIONS din Alba Iulia.

La acțiune au participat 13 membri care au reușit să colecteze o cantitate semnificativă de deșeuri care a fost transportă la groapa de gunoi a orașului Alba Iulia. De asemenea s-au montat plăcuțe de avertizare și atenționare a persoanelor care nu respectă natura, cu privire la timpii de degradare a materialelor aruncate pe malul Mureșului.

”Prin aceasta vrem să atragem atenția că încă mai exista persoane care nu se gândesc la mediul înconjurător și la protejarea acestuia. Chiar și pentru cei mai noi voluntari ai organizație a fost o lecție de educație civică”, au transmis membrii organizațiilor.

Este de menționat că LEO este acronimul pentru Leadership, Experience, Opportunity. ”Leuții” au ca scop convingerea comunității din care trăiesc, ca fiecare membru al acesteia poate să contribuie la bunăstarea celorlalți. Organizația este alcătuită din tineri voluntari dedicați comunității.

La sfârșitul acțiunii toata lumea a fost mulțumita că a lăsat în urma un mediu curat și plăcut petrecerii timpului liber într-un mediu curat, dedicat albaiulienilor.

[nggallery id=2008]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO Elevii Liceului Teoretic Teiuș, de vorbă cu doi deținuți din Penitenciarul Aiud, despre prevenirea consumului de droguri

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevii Liceului Teoretic Teiuș, de vorbă cu doi deținuți din Penitenciarul Aiud, despre prevenirea consumului de droguri Marți, 23.04.2024, 2 reprezentanți ai Serviciului Educație al Penitenciarului Aiud, inspector principal de poliție penitenciară Ioana BUCUR și subcomisar de poliție penitenciară Iosif Attila KÖBLE, au fost prezenți în calitate de parteneri al Poliției Orașului Teiuș și al […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea