Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO. Actiune de ecologizare la Cugir. Tone de gunoaie adunate de membrii Asociației ”Lupii Sigidavei”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

O noua actiune de igenizare s-a desfășurat sâmbătă, 12 noiembrie, la Cugir, în organizarea inimosilor membrii ai Asociații ,,Lupii Sigidavei” cunoscută și sub numele de ,,Asociația motocicliștilor,,  condusă de președintele acesteia, tânărul  Bogdan Suciu.

colectare-gunoaie12Acestora  li s-a alaturat si Adminisratorul Public al Cugirului, ec. Marius Jibotean. Este cel de-al doilea demers de acest fel, după ce în primăvară, înaintea sărbătorilor de Paști, ,,lupii” au luat la puricat malurile râurilor cugirene, locuri unde ,,iubitorii ne natură” veniți la distracție, au uitat de obligațiile pe care le au, de a-și lăsa curate locurile folosite pentru agrement.  Locul ales de această dată de asociația amintită au fost Râul Mare, Valea Gruserii si Poiana cu Goruni, zone de pe care membrii asociației au adunat camioane de gunoaie aruncate la întâmplare de cei care nu au nimic în comun cu respectful față de natură, sunt certați cu civilizația și bunul simț.

Un localnic, al cărui nume  poate fi găsit pe o pagină de socializare, consemna cu indignare:  ,,Răman uimit de faptele unor oameni și sunti scârbit de promisiunile altora. Ma bucur ca, de la an la an, vad oamneni noi care iau parte la acest eveniment, dar nu vad nimic preventiv față de ceea ce fac acesti oameni. Totusi trebuie ca lumea sa intaleaga că cei care fac aceste acte de salubrizare, nu reprezintă obligatii pentru ei ca sa adune gunoaiele unor nesimtiti, mitocani si lipsiti ce cei 7 ani de acasa. Si totusi s-a găsit o mana de oameni care au facut aceasta actiune, care cu siguranță îi onorează. Bravo lor! Da era sa uit să amintesc un lucru important pentru autoritatile locale: Un afisi pus in aceste zone nu a schimbat cu nimic situația fata de anul trecut, gunoaiele sunt tot mai multe de la an la an. As prefera sa vad fapte din partea autoritatilor locale, decat un afiș sec. Sunt curios să știu și aștept un răspuns prin care să aflu, cate amenzi s-au aplicat pentru aceste fapte”.

  (C.P.)

[nggallery id=2972]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Accident în Alba Iulia, zona Dedeman: Două mașini implicate. Traficul este îngreunat

Bogdan Ilea

Publicat

în

Accident în Alba Iulia, zona Dedeman: Două mașini implicate. Traficul este îngreunat Un accident rutier s-a petrecut în data 25 aprilie, în Alba Iulia, zona Dedeman, între două mașini care s-au tamponat. Pompierii au intervenit pentru asigurarea măsurilor specifice. Pompierii din Alba Iulia intervin cu două autospeciale, 1 ASAS și 1 EPA pentru asigurarea măsurilor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea