Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

FOTO| ACL, marș puternic cu strigăte de luptă și steaguri tricolore, pe străzile urbei Alba Iulia, în ultima zi de campanie

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

ACL Alba a mobilizat circa 200 de simpatizanți – Klaus Iohannis, care au mărșăluit pe străzile municipiului Alba Iulia, cu steaguri tricolore, pancarte de susținere și strigăte de luptă, vineri, în ultima zi a campaniei prezidențiale din primul tur.

ACL Alba Iulia07

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Oastea a fost condusă de primarul Mircea Hava, copreședinte ACL Alba. ”Vreau și cred că în Alba Iulia vom trece de 50 la sută în primul tur. La nivel național 33-35 la sută, din ce bănuiesc eu. În al doilea tur, batem bine!”, a spus Mircea Hava.

ACL Alba Iulia12

Ajutat de o portavoce, Rareș Buglea a realizat un dialog cu susținătorii ACL: ”Alba Iulia merge la vot? Daaa! Alba Iulia votează Victor Ponta? Nuuu! Alba Iulia votează…? Klaus Iohannis!”.

ACL Alba Iulia13

Primarul Mircea Hava este de părere că Monica Macovei și Elena Udrea îl vor sprijini pe Klaus Iohannis în al doilea tur. ”Cu Tăriceanu este un pic mai greuț, dar liberalii care s-au dus acolo amețiți de anumite promisiuni, când își vor reveni, vor vota Iohannis”, a mai spus Mircea Hava.

Întrebat dacă simte o oarecare presiune din cauza sondajelor, care nu sunt prea favorabile, Mircea Hava a spus că doar ”presiune atmosferică. Viață va fi pe pământ indiferent cine vine la Cotroceni, poate fi doar viață mai bună”.

ACL Alba Iulia01

Marșul spre ”Cotroceni” a început din fața Electrica S.D.E.E., spre Moților, Bulevardul Transilvaniei, Bulevardul Revoluției și s-a încheiat în centrul municipiului.

ACL Alba Iulia03


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024

Ziarul Unirea

Publicat

în

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024 Pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024, și-au depus candidatura 7 candidați. Până la data publicării acestui articol, doar 5 au fost validați. Candidaților Nicola Adrian de la Partidul Național […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea