Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO: Accident la ieșirea din Teiuș spre Aiud. Două mașini implicate, o persoană transportată la spital

Alexandra Mates

Publicat

în

accident ie;ire teius04Un accident rutier s-a petrecut miercuri dimineața, pe DN1, la ieșirea din Teiuș spre Aiud, în zona intersecției cu localitatea Beldiu. Din primele informații, în accident au fost implicate două autoturisme, iar o persoană a fost transportată la spital.

 Un bărbat în vârstă de 39 de ani, M.E., în timp ce conducea autoturismul Dacia Logan (cu numere de București) în direcția Teiuș-Aiud, nu a sesizat că autoturismul din față, marca Opel, cu numere de înmatriculare în Alba, a redus viteza și l-a acroșat în timp ce încerca să evite impactul cu acesta virând la dreapta.

În urma ciocnirii, autoturismul Dacia Logan a ieșit în afara carosabilului și a ricoșat în bordura de beton de la intersecția cu localitatea Beldiu.

Potrivit IPJ Alba, șoferul mașinii, M.E., a fost rănit și transportat la spital pentru investigații medicale.

UPDATE: ”La data de 17.02.2016, în jurul orei 07.56, pe DN 1, la kilometrul 399, în afara localității Teiuş, un bărbat de 39 de ani, din Blaj, în timp ce conducea un autoturism în direcţia Teiuş –Aiud, din cauză că folosea telefonul mobil, nu a observat la timp faptul că autoturismul din faţa sa a redus viteza, iar pentru a evita o coliziune, a virat brusc spre dreapta, împrejurare în care autoturismul său a ieşit de pe partea carosabilă. În timpul acestei manevre, autoturismul condus de bărbat a acroşat uşor, autoturismul ce circula în faţa sa. În urm accidentului, şoferul imprudent a suferit leziuni corporale şi a fost transportat la spital unde a rămas internat. Cercetările sunt continuate”, precizează reprezentantul IPJ Alba.

Imaginile au fost trimise pe adresa redacției de către un participant la trafic.

[nggallery id=1626]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Ziua Jandarmeriei Române 2024, în Alba: Campionat de fotbal, turneu de table și tenis cu piciorul

Bogdan Ilea

Publicat

în

Ziua Jandarmeriei Române 2024, în Alba: Campionat de fotbal, turneu de table și tenis cu piciorul Competiții sportive organizate de Jandarmeria Alba cu ocazia Zilei Jandarmeriei Române în Alba Iulia. Jandarmii s-au întrecut într-un campionat de fotbal, turneu de table sau tenis cu piciorul.  Ieri, 27 martie, la Baza Sportivă Ampoi 2 din Alba Iulia, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea