Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO: Accident dur pe șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia, între un TIR și un auto

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un accident, în urma căruia un bărbat de 22 a fost rănit, s-a petrecut marți seară pe șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia.

Un autotren TIR a intrat în coliziune cu un autoturism, șoferul mașinii suferind leziuni corporale ușoare. O ambulanță și un echipaj de poliție s-au depalsat de urgență la fața locului.

UPDATE: Din primele cercetări, cauza producerii accidentului este neacordarea de prioritate.

Șoferul autoturismului Dacia Logan, înmatriculat în județul Alba, care conducea în direcția Drâmbar – Alba Iulia, nu a acordat prioritate șoferului autotrenului care circula regulamentar din direcția Teiuș-Sebeș, intrând  în coliziune cu acesta. Impactul a fost atât de puternic încât Loganul a fost practic târâr mai multe zeci de metri, până întru-un stâlp.

UPDATE raport IPJ Alba: La ora 21.51, M.C.E., de 22 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 107C, la intersecţia cu şoseaua ocolitoare a municipiului Alba Iulia, nu a acordat prioritate de trecere unui autotractor cu remorcă condus de N.G.F., de 44 de ani, din judeţul Ilfov, intrând în coliziune cu acesta. În urma accidentului M.C.E. a suferit leziuni corporale uşoare.

Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Cercetările sunt continuate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles” Georgiana Pavelescu, o tânără originară de pe Valea Sebeșului, județul Alba, a fost weekend-ul trecut ambasadoarea Cântecului Popular Românesc în cadrul evenimentului „Primăvara românească la Bruxelles”, eveniment prin care Europarlamentarul PSD, Victor Negrescu, continuă an de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea