Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO| A fost predat amplasamentul pentru lotul 1 din primul proiect de mobilitate urbană din Alba Iulia: Investiție de peste 28 de milioane de lei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

FOTO| A fost predat amplasamentul pentru lotul 1 din primul proiect de mobilitate urbană din Alba Iulia: Investiție de peste 28 de milioane de lei

Joi, 20 octombrie 2022, a avut loc predarea amplasamentului pentru lotul 1 din primul proiect de mobilitate urbană din municipiul Alba Iulia. Investiția are o valoare de 28.693.035,22 lei, fără TVA.

„Astăzi a avut loc predarea amplasamentului pentru Lotul 1, parte din primul proiect de mobilitate urbană din municipiu, prin care va fi reabilitată și modernizată infrastructura rutieră, pe principalele artere de circulație din Alba Iulia, cuprinzând străzile: Regimentul V Vânători, bulevardul Ferdinand I și Ion I.C. Brătianu, atribuit firmei S.C. Elis Pavaje S.R.L, cu o valoare de 28.693.035,22 lei fără TVA.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Pentru eliminarea disfuncționalităților existente, acum, pe aceste străzi, cum ar fi ambuteiaje în orele de vârf, viteză redusă de circulație a transportului public, lipsa pistelor dedicate exclusiv bicicliștilor și prioritizarea transportului public, se vor realiza benzi dedicate transport în comun, vor fi reabilitate trotuarele și vor fi realizate piste dedicate exclusiv circulației bicicliștilor.

Pentru realizarea benzilor dedicate transportului în comun, a pistelor de biciclete și a unor trotuare cu adevărat practicabile, este necesară reconfigurarea spațiului existent de pe străzile enumerate mai sus. Lucrările pe acest loc vor începe la finalul săptămânii viitoare, din zona podului de peste râul Mureș, iar durata de execuție a lucrărilor este de 16 luni.

Cu sprijinul Poliției Rutiere, executantul va realiza un plan de trafic, astfel încât aceste lucrări să creeze cât mai puțin disconfort pentru cei care tranzitează aceste zone, însă apelăm și la răbdarea și înțelegerea albaiulienilor în acest sens, fiindcă aceste proiecte vor aduce multiple beneficii locuitorilor municipiului Alba Iulia”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU cu degajare de fum la Aiud, la subsolul unui bloc: Intervin pompierii cu trei autospeciale

Ziarul Unirea

Publicat

în

INCENDIU cu degajare de fum la Aiud, la subsolul unui bloc: Intervin pompierii cu trei autospeciale Un incendiu a izbucnit luni seara, la Aiud, în subsolul unui bloc de pe strada Ecaterina Varga. Au intervenit pompierii cu trei autospeciale. Citește și: VIDEO INCENDIU la un stâlp de electricitate de pe strada Lucian Blaga din Alba […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea