Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO 144 de elevi de la Colegiul Militar din Alba Iulia, avansați în grad pentru rezultate deosebite

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

 144 de elevi de la Colegiul Militar din Alba Iulia, avansați în grad pentru rezultate deosebite

Munca, perseverența, timpul și energia investite de elevi în învățare sunt răsplătite an de an în colegiul militar prin avansarea în grad, înainte de termen a elevilor merituoși.

Astfel, 37 de elevi caporal din clasele a XI-a au fost avansați la gradul de elev sergent, 40 de elevi fruntaș, clasele a X-a, au fost avansați la gradul de elev caporal, iar 50 de elevi din clasele a IX-a poartă de azi pe epoleți primul grad onorific, cel de elev fruntaș.

Noile grade le-au fost oferite de către locțiitorul comandantului colegiului, colonel Daniel Josan, fiind felicitați și aplaudați pentru rezultatele obținute până acum și îndemnați să dea dovadă și în continuare de perseverență în activitatea lor viitoare, pentru a obține și alte succese, au transmis vineri, 23 februarie, reprezentanții Colegiului Militar din Alba Iulia.

Cu gradele de elev sergent pe umeri, cei 17 elevi din clasa a XI-a și-au preluat începând de astăzi noua misiune, cea de elevi gradați. Datorită rezultatelor la învăţătură și comportamentului exemplar, cei 17 elevi au fost numiți în funcții de comandă la nivelul companiilor de elevi și au fost avansați la gradul de elev sergent.

Au fost numiți în funcția de elev înlocuitor al comandantului de pluton și au fost înaintați la gradul de elev sergent următorii elevi:

-La clasele a IX-a elevii sergent Robert Mateș, Alexandra Petruțiu, Roberta Petruse-Suciu, Răzvan Mazere, Andrei Palagi și Tudor Moga.

-La clasele a X-a elevii sergent Denis Șimonca, Andrei Mureșan, Vlad Ogășan, Victor Remeș, Dragoș Nueleanu și Andreea Coste.

-La clasele a XI-a elevii sergent Marius Seracin, Flavius Taflan, Patrik Pîrvănescu, David Pupeză și Andrei Florea.

Odată cu primirea noilor grade vin și noi responsabilități, dar rezultatele obținute până acum oferă încredere că se vor ridica la nivelul așteptărilor.

Felicitări tuturor, mult succes în continuare!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

EDUARD PIȚU, elevul-minune din Alba Iulia, primul și singurul din județ care a reușit să obțină punctajul maxim la Olimpiada Națională de Matematică din 2023: În 2024, Mențiune și medalia de aur, la etapa națională de matematică și argint la fizică

Ziarul Unirea

Publicat

în

EDUARD PIȚU, elevul-minune din Alba Iulia, primul și singurul din județ care a reușit să obțină punctajul maxim la Olimpiada Națională de Matematică din 2023: În 2024, Mențiune și medalia de aur, la etapa națională de matematică și argint la fizică Eduard Pițu, elev în clasa a VIII-a C, la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea