Rămâi conectat

Sport

FOTO| 11 sportivi de la CS Unirea Alba Iulia, pe podium la Campionatul Național de Împins din Culcat: Peste 20 de medalii obținute la concursul de la Beiuș

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

FOTO| 11 sportivi de la CS Unirea Alba Iulia, pe podium la Campionatul Național de Împins din Culcat: Peste 20 de medalii obținute la concursul de la Beiuș

Unsprezece sportivi legitimați la CS Unirea Alba Iulia au obținut, în total, 26 de clasări pe podium la Campionatul Național de Împins din Culcat, Echipat și Clasic, M+F, destinat juniorilor, seniorilor, tineret și masters, desfășurat în 4-5 noiembrie la Beiuș, județul Bihor.

La Campionatul Național de Împins din Culcat au participat circa 100 de sportivi. Delegația CS Unirea Alba Iulia a fost condusă de către antrenorul Ovidiu Pănăzan, președinte al Federației Române de Powerlifting.

Rezultate extraordinare a obținut sportiva noastră Todorescu Bianca – 8 medalii, ea concurând la echipat și clasic, la juniori II și senioare.

Rezultate CS Unirea Alba Iulia:

1.Todorescu Bianca – categoria de greutate 52 kg (echipat) – Loc 1 Senioare, loc 1 Juniori II, Loc 1 Open Senioare, Loc 1 Open Junioare II – 80 kg ridicate;

– Cat. 52 kg (clasic) – loc 1 Senioare, loc 1 Juniori II, Loc 2 Open Senioare, Loc 1 Open Junioare II;

2. Cojocaru Teodora – Cat. 57 kg echipat – Loc 1 Junioare II, Loc 3 open Juniori II;

3. Mîrza Virginia – Cat. 84 kg echipat – Loc 2 Senioare, Loc 1 Juniori II, Loc 2 open Juniori II;

4. Cazacu Alexandra – Cat. 57 kg. echipat – Loc 1 Junioare I, Loc 3 Open Junioare I;

5. Adomnoaie Nicoleta – Cat. 63 kg echipat – Loc 2 Senioare, Loc 1 Juniori I;

6. Hangan Cătălin – Cat. 93 kg echipat – Loc 2 Juniori I;

7. Irimie Andrei – Cat. 83 kg echipat – Loc 1 Seniori, Loc 1 Open Seniori – 260 kg ridicate;

8. Cazacu Alexandru – Cat. 120kg echipat – Loc 3 seniori – 232 kg ridicate;

9. Canda Petru – Cat. 120 kg clasic – Loc 1 master 1, loc 2 open master 1 clasic;

10. Meszaros Adelin – Cat. 93kg clasic – Loc 1 seniori;

11. Ordean Daniel – Cat. +120 kg echipat- Loc 2 seniori – 280 kg. ridicate;

Cat. +120 kg clasic- Loc 2 seniori.

”În calitate de antrenor al CS Unirea mulțumesc conducerii CS Unirea Alba Iulia, doamnei director Daniela Moșneag, Primăriei Alba Iulia, Consiliului Județean Alba, dar și Consiliului Local al Municipiului Alba Iulia. În calitate de președinte al Federației Române de Powerlifting mulțumesc pentru parteneriatul serios de organizare a Campionatului Național Primăriei Beiuș, CS Lupas Power Bihor, CS Bihorul Beiuș, sponsorilor locali si presei locale.

Nu în ultimul rând, mulțumesc domnului subprefect Corneliu Mureșan pentru sprijinul multianual acordat secției de powerlifting de la CS Unirea Alba Iulia, în anii anteriori, când a deținut funcția de director al clubului, aspect căruia i se datorează în mare măsură numărul semnificativ de sportivi de înaltă performanță precum și numărul foarte mare de medalii obținute în anul 2022”, a transmis Ovidiu Pănăzan.

CS Unirea Alba Iulia (director Daniela Moșneag) transmite felicitări tuturor sportivilor, antrenorilor, echipelor tehnice și mult succes la viitoarele competiții!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Denisa Mărcuș și Miruna Măda, cicliști din Alba, pe podium la Triada MTB Avrig

Dan HENEGAR

Publicat

în

Denisa Mărcuș și Miruna Măda, cicliști din Alba, pe podium la Triada MTB Avrig Cicliștii din Alba legitimați la CSM Mediaș au realizat rezultate de apreciat la primul concurs de mountain bike din acest an disputată în zona Transilvaniei. Triada MTB Avrig s-a desfășurat pe parcursul a două zile, adresandu-se cicliștilor amatori, dar și celor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea