Rămâi conectat

Actualitate

Fost chelner și vânzător de telefoane, PROPUS de USR pentru funcția de vicepreședinte ANAF. „Am fost desemnat cel mai bun candidat”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Propunerea USR Alba de a pune un subprefect cu o diplomă obținută la o „fabrică de diplome” pare să nu fie singura decizie neinspirată din țară.

Biroul Național al USR l-a propus în funcția de vicepreședinte ANAF pe Emil Sămărtinean, un consultant pentru IMM-uri în vârstă de 37 de ani, ale cărui business-uri cumulează o cifră de afaceri de 50.000 de euro, deși instituția pe care o va coordona gestionează sume ce se ridică la sute de miliarde de lei.

Sămărtinean nu are experiență la stat, a urmat un doctorat fără să-și susțină teza, iar la „skills” dobândite educațional bifează „analiza faptelor și înțelegerea lumii”, scrie economedia.ro. El și-a început cariera profesională ca ospătar și vânzător de telefoane mobile.

Informația privind propunerea lui Emil Sămărtinean ca vicepreședinte ANAF a fost confirmată pentru Economedia de Cristina Prună, vicepreședinte USR și membru al Biroului Național al USR.

Contactat de Economedia, și Emil Sămărtinean a confirmat propunerea sa ca vicepreședinte ANAF. „Propunerea ca eu să fiu vicepreședinte ANAF a venit din partea Biroului Național al USR care a făcut numirea în urma analizei candidaturii mele interne, unde am răspuns apelului inițiat de partid pentru ocuparea funcțiilor de demnitate publică, lansat după ce USR a câștigat alegerile și a format guvernul. În urma procesului de selecție internă am fost desemnat cel mai bun candidat pentru această funcție. Interviurile specializate pentru desemnare au fost individuale, fiecare candidat în parte susținând un interviu cu colegii din conducerea centrală a partidului”, a declarat Sămărtinean, pentru Economedia.

Sursa: psnews.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara

Unirea Ziarul

Publicat

în

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara Variațiile termice și climatice devin din ce în ce mai extreme, iar în mai multe regiuni europene pătrund valuri de căldură și valuri de frig polar. Încălzirea globală și efectele meteorologice […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea