Rămâi conectat

Politică Administrație

FLORIN ROMAN: Socialiștii de caviar din PSD organizează un atentat la economia României

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Coaliția de guvernare devine, cu fiecare zi care trece, un pericol  pentru România și pentru români. Asistăm practic la un atentat la stabilitatea macroeconomică  a țării,  la impunerea unor programe guvernamentale cu iz comunist și la pedepsirea celor care muncesc onest, de dimineața până seara, pentru a avea venituri decente și un mod de viață pe măsură. 

Peste noapte,  așa cum ne-a obișnuit PSD, am aflat cu toții,  cu stupoare,  că programul de guvernare, atât de mult lăudat de toți liderii partidului, nu mai e de actualitate, iar  guvernul Dragnea 2 are un program nou, cu măsuri controversate, care afectează  grav mediul de afaceri și pe  românii care muncesc cinstit în această țară.

Noul program de guvernare înlocuiește impozitul pe profit cu impozitul pe cifra de afaceri, o măsură  care face din România singura țară  din UE care aplică acest tip de impozitare pentru toate categoriile de contribuabili. Această măsură alungă investitorii, reduce numărul locurilor de muncă și falimentează zeci de firme care supraviețuiesc la limită.

PSD nu lovește  doar în companii, lovește și în românii care muncesc de dimineața până seara și care plătesc onest taxe și impozite  statului român. Taxa de solidaritate  pune cruce cotei unice de impozitare și îi pedepsește pe cei care muncesc mai mult și câștigă mai mulți bani. Prin această măsură,  PSD îi alungă pe specialiști din țară și încurajează nemunca , ținând captivă politic categoria asistaților sociali, care stă cu mâna întinsă la guvern .

Coaliția aflată la guvernare este preocupată să distrugă  și viitorul românilor,  jucând alba-neagra cu banii Pilonului II de pensii,  bani pe care guvernul ar vrea să pună mâna , în setea sa de a găsi  fonduri pentru  majorările  salariale promise în campania electorală. Trecem peste circul declarațiilor, la prânz  s-a vorbit de desființarea Pilonului II de pensii , iar seara au revenit și au spus că nu există așa ceva în programul de guvernare, pentru că problema de fond rămâne: PSD și ALDE au discutat despre naționalizarea acestor bani și probabil este doar o chestiune de timp până când tema va fi reluată. Doar anunțarea acestei măsuri a adus  deja Romaniei prejudicii economice, financiare, de imagine și încredere, in mod special la nivelul pietei de capital, unde s-au înregistrat pierderi.

Cine plătește aceste pierderi ? Desigur,nu domnul Liviu Dragnea  și nici socialiștii de caviar din PSD . Pierderile sunt plătite de românii cinstiți, de toți cei care au crezut în promisiunile PSD și care descoperă astăzi  că împăratul e gol .

Florin Roman

Deputat PNL

Vicelider  Grup parlamentar

Salvează


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună Cetățenii din comuna Gârbova se pot bucura de un nou parc, situat în fața primăriei. Loc de relaxare și recreere, atât pentru tineri cât și pentru vârstnici sau turiști. „Amenajarea parcului din localitatea Gârbova a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea