Rămâi conectat

Politică Administrație

Florin Roman: Ion Dumitrel şi Mircea Hava trebuie să îşi asume dezastrul PDL şi parteneriatul cu Băsescu

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

    De ce e Alba pe primul loc la şomaj în Ardeal? De ce nu există nici un investitor major în judeţ? De ce s-au pierdut 18000 de locuri de muncă în Alba în ultimii 3 ani? Toate aceste întrebări au un răspuns foarte simplu: pentru că şi România şi judeţul Alba au fost conduse de PDL. Dacă România suferă doar de 3 ani de „binecuvântarea” lui Băsescu şi a PDL, noi la Alba suntem conduşi de acest partid de 8 ani, iar în Alba Iulia de 18 ani. Dezastrul se vede mai rău ca în alte părţi ale ţării.
Ion Dumitrel, PDL, preşedintele de Consiliu Judeţean şi Mircea Hava, PDL, primarul Alba Iuliei, sunt artizanii dezastrului economic din întreg judeţul Alba. „Opera” lor a fost desăvârşită în 2009-2012 cu largul „concurs” al echipei PDL condusă de Traian Băsescu: tăieri de salarii, închideri de spitale, alungarea investitorilor, batojocorirea pensionarilor, distrugerea învăţământului prin politizare.
Ion Dumitrel şi Mircea Hava nu vor să vorbească despre PDL. Ei nu vor să se ştie că au avut un rol decisiv în distrugerea economiei din judeţul Alba. Ei nu vor să se ştie că Boc şi PDL au luat acele decizii radicale cu ACORDUL lor, cu girul lor – al lui Hava şi Dumitrel. Ei sunt doi din stâlpii „puterii portocalii”. Boc şi Băsescu nu existau în politică fără oameni ca Dumitrel şi Hava care le-au dat voie, le-au permis să distrugă tot.
Dumitrel şi Hava sunt şi au fost un model de inspiraţie pentru echipa PDL-Băsescu. Ca şi Dumitrel-Hava, Băsescu şi Boc nu au fost în stare să aducă investiţii în România, aşa cum cei doi nu au fost în stare să aducă în Alba pe cineva important în atâţia ani.
Şi modul de a cheltui cu poftă şi în neştire banii publici este tot un model brevetat de Hava şi Dumitrel în PDL. E motivul pentru care PDL e şi numit „partidul primarilor”, pentru că ei asta ştiu să facă! – după modelul Hava – Dumitrel: să se caţere la putere şi să toace banii publici. Atât. Nimic despre dezvoltare, nimic despre investiţii, nimic despre prosperitate economică. PDL e construit exact pe astfel de oameni: care consumă maxim şi nu aduc nimic.
Ion Dumitrel şi Mircea Hava trebuie să răspundă zi de zi până la alegeri despre dezastrele produse de PDL. Ei sunt purtătorii de cuvânt ai acestui partid, ai lui Băsescu şi Boc. Ei trebuie să spună de ce judeţul Alba e nedezvoltat economic, de ce au permis ca PDL să facă un rău atât de mare şi de ce au susţinut o astfel de politică anti-naţională şi fără suflet.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă | USR Cugir: Flaviu-Lucian Rădițoiu, alternativa inovatoare, dinamică și dedicată, la actuala administrație

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comunicat de presă | USR Cugir: Flaviu-Lucian Rădițoiu, alternativa inovatoare, dinamică și dedicată, la actuala administrație USR Cugir are plăcerea de a anunța că Flaviu-Lucian Rădițoiu a fost ales candidat pentru funcția de primar, al orașului Cugir, în cadrul Adunării Generale a filialei. Cunoscut pentru implicarea sa constantă în comunitate, în diverse activități de voluntariat, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea