Rămâi conectat

Sport

Florin Hidişan, transfer de marcă la Performanţa Ighiu | „Regizor” de Liga 1 pentru formaţia lui Mihai Manea

Dan HENEGAR

Publicat

în

Mijlocaşul Florin Hidişan (35 de ani) este ultima achiziţie a Performanţa Ighiu, un „regizor” de marcă pentru divizionara terţă condusă de Mihai Manea, cu peste 100 de meciuri în prima ligă.

Experimentatul fotbalist a evoluat în ultimul sezon la Arieşul Apuseni Baia de Arieş, cu care a promovat în Liga a IV-a şi a acceptat provocarea de a se bate la şefia Seriei a 5-a din Liga a 3-a. Hidişan are 107 jocuri în Liga 1 şi 7 goluri, devenind cel mai galonat echipier al Performanţei.

În linia de mijloc, Minai Manea are de unde alege în privinţa mijlocaşului cu profil ofensiv având-i la dispoziţie pe Fetiţa, Unguru, Istrate şi Hidişan, ultimii trei veniţi în această vară.

Este o achiziţie importantă pentru noi, atât din punct de vedere fotbalistic, cât şi al caracterului. Florin este un fotbalist ce nu mai are nevoie de nicio prezentare şi cred că ne va ajuta mult„, a spus antrenorul Mihai Manea.

Hidişan va debuta la noua sa echipă în etapa a 2-a, în partida de pe „Cetate”, cu Gaz Metan Mediaş 2, întrucât în prima rundă Performanţa Ighiu va sta.

Proaspătul transfer al grupării ighiene are o carte de vizită importantă, trecând pe la Industria Sârmei Cîmpia Turzii, Internaţional Curtea de Argeş, FC Argeş, CS Otopeni, FC Braşov, UTA Arad (2007-2009 şi 2011-2012), Pandurii Tg. Jiu (2009-2001) şi „U” Cluj (2012-2013). A debutat în Liga 1 la o partidă FC Argeş – Politehnica AEK Timişoara, în 23 august 2003, iar ultimul său meci pe prima scenă a fost în 2013, CFR Cluj – „U” Cluj 3-1.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Ciclista Miruna Măda, originară din Alba, desemnată cel mai bun sportiv al județului Sibiu în 2023, la secțiunea sporturi olimpice!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Ciclista Miruna Măda, originară din Alba, desemnată cel mai bun sportiv al județului Sibiu în 2023, la secțiunea sporturi olimpice, în cadrul Galei Sportului, eveniment organizat la Sala „Transilvania” și organizat de CJ Sibiu! Miruna Măda, sportiva originară din Alba, a fost desemnată, de curând, cel mai bun sportiv din județul Sibiu în anul 2023, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea