Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Florin Georgescu: ”S-au asigurat sumele necesare pentru refacerea salariilor bugetarilor”

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ministrul Finanțelor Publice, Florin Georgescu, a declarat după negocierile cu FMI că sumele necesare pentru reîntregirea salariilor bugetare sunt asigurate.

Acesta a spus că negocierile cu Comisia Europeană, Fondul Monetar Internațional și Banca Mondială, privind angajamentele avute de România pentru cea de-a șasea revizie a acordului cu instituțiile financiare internaționale, respectiv modul în care au fost îndeplinite performanțele economice și financiare la finele lunii iunie, la 30.06.2012, s-au încheiat cu succes iar documentele negociate prevăd obiectivele pentru următoarele trei luni, până la 30 septembrie.

”În cadrul negocierilor, așa cum Guvernul Ponta s-a angajat, s-au asigurat sumele necesare pentru refacerea salariilor nominale ale funcționarilor bugetari la nivelul din iunie 2010, cele pentru plata sumelor reținute necuvenit pensionarilor, corespunzător a șapte luni din acest an și nouă luni din anul care urmează. Pe partea de cheltuieli bugetare, s-au asigurat sume suplimentare la nivelul autorităților locale, în vederea onorării obligațiilor către persoanele cu dizabilități, precum și pentru plata arieratelor, respectiv datorii restante ale autorităților locale către diverși furnizori și diverși creditori”, a precizat demnitarul.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă Dragoș Crișan (candidat pentru Primăria Aiud): Vreau să fac echipă cu aiudenii pentru o adevărată administrație de nota 10!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Dragoș Crișan (candidat pentru Primăria Aiud): Vreau să fac echipă cu aiudenii pentru o adevărată administrație de nota 10! Aiudul merită mai mult! Știu că fiecare aiudean crede asta și așteaptă schimbarea reală a municipiului și a localităților aparținătoare. Acesta este motivul pentru care am decis să candidez pentru funcția de primar al municipiului Aiud […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea