Rămâi conectat

Actualitate

Florin Cîțu anunță când vom putea RENUNȚA la purtatul măștii ”Depinde doar de noi să revenim la normalitate”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Premierul Florin Cîțu a anunțat ca până la finalul lunii martie, 2 milioane de români vor fi vaccinați, adică aproximativ 10% din populația țării. „Dacă mergem cât mai mulţi să ne vaccinăm, în toamnă putem renunţa la purtatul măştii”, adaugă el.

„2 milioane de oameni vaccinaţi anti-COVID, adică 10% din populaţie, până la sfârşitul lunii martie, în România. În acest weekend vom ajunge la primul million de români vaccinaţi cu prima doză. Sunt veştile bune care trebuie să ne facă să respectăm în continuare măsurile de protecţie. Dacă mergem cât mai mulţi să ne vaccinăm, în toamnă putem renunţa la purtatul măştii”, a afirmat Florin Cîţu, sâmbătă, într-o postare pe Facebook.

El a îndemnat oamenii să respecte noile măsuri, pentru a se îmbunătăţi situaţia din spitale.

„Hai să respectăm noile măsuri, ca să stopăm creşterea numărului de infectări şi să îmbunătăţim situaţia din spitale. Depinde doar de noi să revenim la normalitate!”, a susţinut premierul.

Conform datelor anunţate vineri seară de Comitetul de coordonare a vaccinării, numărul total al persoanelor vaccinate a ajuns la 1.888.032.

sursa: stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vagoane suplimentare la unele trenuri în minivacanța de 1 Mai și Paști 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Vagoane suplimentare la unele trenuri în minivacanța de 1 Mai și Paști 2024 Din cele 20 de trenuri introduse temporar spre litoral, niciunul nu oprește în județul Alba *Călătoria cu trenurile CFR de la Oradea la Mangalia, lungă „cât o zi de post”! În perioada 30 aprilie/1 mai – 6/7 mai, cu prilejul minivacanței de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea