Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Flavius Breaz, Sorin Corcheş şi Vasile Raica vor continua în Alba măsurile antiromâneşti ale PDL!

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

1.Flavius Breaz: omul care a ajuns primar în Mihalţ sprijinit de PSD.
2.Sorin Corcheş: omul care a ajuns primar în Sohodol sprijinit de PSD.
3.Vasile Raica: omul care a ajuns viceprimar în Râmeţ sprijinit de PSD.
Cu o logică contra naturii, toţi trei  şi-au trădat alegătorii care i-au propulsat în 2008 în fruntea administraţiei locale de pe listele Partidului Social Democrat şi le-au întors spatele locuitorilor care i-au votat. Cu o simplă semnătură au anulat girul acordat de PSD la alegerile trecute şi au bătut palma cu reprezentanţii locali ai PDL, partidul care a generat cea mai dictatorială guvernare post-decembristă în România. Cei trei au preferat să abandoneze PSD Alba şi au sărit, acum, înainte de întâlnirea cu aisbergul alegerilor locale, în şubredul Titanic pedelist.
Brusc, cei trei şi-au dat seama că apreciază şi sunt întrutotul de acord cu cei care au adus judeţul Alba pe primul loc la şomaj în Transilvania. Evident, cu „largul suport” oferit de la centru, din partea multiplelor guvernări Boc şi a eternului Băsescu.
Brusc, cei trei şi-au dat seama că apreciază şi sunt întrutotul de acord cu tăierile drastice şi haotice de salarii, decizii care au aruncat trei sferturi dintre românii de rând în cea mai cruntă sărăcie şi umilinţă. Cu „largul suport” al guvernărilor Boc-Băsescu.Brusc, cei trei şi-au dat seama că batjocura la care au fost supuşi pensionarii, că umilinţa şi condamnarea la moarte a bolnavilor cărora li s-au închis spitalele, elevii care sunt veşnici cobai într-un sistem educaţional veşnic în schimbare, sunt „măreţele realizări” ce le vor aduce sufragiile alegătorilor extaziaţi. Cu „sprijinul neprecupeţit” al bravilor conducători Boc-Băsescu.
Brusc, cei trei şi-au au dat seama că vor fi votaţi, sub sigla PDL, şi de toţi emigranţii români care au fugit dincolo, goniţi de „măreţele împliniri” al guvernării PDL: investitori zero, locuri de muncă zero. Beneficiind evident de „nepreţuitul sprijin” al clişeelor guvernamentale Boc-Băsescu.
Locuitorii din Mihalţ, Sohodol şi Râmeţ aşteaptă acum cu nerăbdare ca cei trei să le treacă pragul casei şi să le explice cât de mult bine le-a făcut lor şi ţării PDL-ul.
Suntem siguri că cetăţenii din Mihalţ, Sohodol şi Râmeţ sunt mult mai informaţi decât îşi imaginează cei trei. Şi nu sunt doar mai bine informaţi ci simt pe propria lor piele cu cât de mult bine i-a năpăstuit PDL-ul. Încercând să le explice ce mult bine a oferit PDL-ul românilor, cei trei nu fac decât să insulte inteligenţa locuitorilor de la care cer încă o dată voturi. PDL, partidul portocaliu care s-a mucegăit la putere devenind brusc verzui, va rămâne stigmatizat în istorie ca pepinieră a unor interminabile guverne B-B-B-Boc care au tăiat salariile, au tăiat pensiile, au închis spitale, au falimentat sistemul de sănătate, au gonit investitorii, au generat un şomaj aproape insuportabil şi au destrămat familii, lăsând un număr imens de copii fără părinţii plecaţi la muncă în străinătate.
Flavius Breaz, Sorin Corcheş şi Vasile Raica le vor explica, zilnic, până la alegeri, cetăţenilor din comunităţile lor, de ce PDL a luat măsurile dezastruoase de până acum, împotriva propriului lor popor. Şi o vor face pentru că, nu-i aşa, dacă s-au alăturat acestui partid înseamnă că au înţeles perfect măsurile luate de PDL, au acceptat deciziile luate până acum de PDL şi vor continua neabătut planul PDL de îngenunchiere a românilor. Jurând cu mâna pe Biblie!

Biroul de Presă al PSD Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Mircea Hava: Era momentul și cazul să recunoaștem și să admitem: agricultorii și fermierii Uniunii, cu atât mai mult cei din România, aveau nevoie să fie încadrați într-o formă corectă și limpede a legislației.

Unirea Ziarul

Publicat

în

Mircea Hava: Era momentul și cazul să recunoaștem și să admitem: agricultorii și fermierii Uniunii, cu atât mai mult cei din România, aveau nevoie să fie încadrați într-o formă corectă și limpede a legislației. Grupul PPE, cea mai mare familie politică din Parlamentul European, salută simplificarea și relaxarea normelor Politicii Agricole Comune, ca urmare a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea