Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Fiul senatoarei Diana Șoșoacă s-a urcat beat la volan și a vrut să scape de polițiști: Ce pedeapsă a primit

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Fiul senatoarei Diana Șoșoacă s-a urcat beat la volan și a vrut să scape de polițiști: Ce pedeapsă a primit

Fiul senatoarei Diana Șoșoacă a fost prins beat la volan. Oamenii legii l-au urmărit și în cele din urmă l-au prins. Tânărul teribilist de numai 20 de ani a rămas fără permis. La testarea cu etilotestul, agenții au descoperit că acesta avea 0,23 mg alcoolemie alcool pur în aerul expirat. Tânărul s-a ales cu amendă de 1885 lei și permisul suspendat pe o perioadă de 4 luni. Interesant e că fiul senatoare nu e prima faptă de acest gen.

„În această dimineață, în jurul orei 7:55, fiind în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe DN1, în zona intersecției cu DJ 101-Balotesti, polițiștii Serviciului Rutier Ilfov au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism, însă conducătorul auto nu a oprit.

Polițiștii rutieri au procedat la urmărirea autoturismului, iar după o distanță de aproximativ 300 m au reușit să-l oprească. Conducătorul autovehiculului, respectiv un bărbat, în vârstă de 30 de ani, a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o valoare de 0,23 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, bărbatul a fost testat cu aparatul drug test, rezultatul fiind negativ la consumul de substanțe psihoactive. În cauză, conducătorul auto a fost sancționat contravențional conform OUG 195/2002, cu amendă în valoare de 1885 lei, iar ca sancțiune contravențională complementară, i-a fost suspendată exercitarea dreptului de a conduce, pe o perioadă de 120 de zile”, arată un comunicat al Poliției citat de Digi 24.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Din luna mai 2024, modificări temporare în circulația unor trenuri internaționale

Unirea Ziarul

Publicat

în

Din luna mai 2024, modificări temporare în circulația unor trenuri internaționale În urma închiderii totale a circulaţiei feroviare între stațiile Bekescsaba – Lokoshaza, petnru efectuarea unor lucrări la infrastructura feroviară de către administrația ungară – MAV Start, la sfârșitul lunii viitoare vor interveni modificări în circulaţia trenurilor CFR Călători. Dintre acestea, trenurile Ister și Dacia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea