Rămâi conectat

Ştirea zilei

FILMARE AERIANĂ de la Concertul lui Bonnie Tyler în Alba Iulia. Cum se vede de la înălţime Cetatea Alba Carolina asediată de mii de „soldaţi” ai vedetei rock

Alexandra Mates

Publicat

în

Memorabilul de pe acum concert al lui Bonnie Tyler la Sărbătoarea Muzicii de la Alba Iulia a fost filmat cu o dronă de la peste 200 de metri înălţime, iar imaginile sunt spectaculoase. Cetatea Alba Carolina plină cu mii de oameni la un astfel de eveniment arată extraordinar.

Mii de oameni au participat weekend-ul trecut la „Sărbătoarea Muzicii”, un eveniment cultural european marcat la Alba Iulia, prin evenimente care cu siguranţă vor rămâne întipărite în minţile tuturor mulţi ani de aici înainte.

Spectacolul grandios, Opera Aida de Verdi montată pentru prima dată în aer liber în România, Cantabile The London Quartet şi cireaşa de pe tort, concertul memorabil a lui Bonnie Tyler, au fost motivele pentru care Cetatea Alba Carolina s-a umplut de oameni veniţi din toate părţile ţării şi chiar şi din străinătate. Au fost trei seri pline de muzică, de trăire la intensitate maximă în cadrul unui eveniment mirobolant.

Bonney31Cel mai aşteptat moment al Sărbătorii Muzicii a fost concertul legendei rock BONNIE TYLER, care a adunat peste 12.000 de oameni veniţi să o vadă şi să o asculte live.

Timp de peste o oră, vedeta rock a reuşit să cucerească cetatea şi publicul cu vocea şi energia ei de invidiat, interpretând piese celebre precum ”It’s A Heartache”, ”Total Eclipse of the Heart”, ”To love somebody”, ”Lost in France”, ”Goodbye to the Islands”.

Mâini pe sus, melodii cântate la unison, zâmbete, fericire fără margini şi chiar lacrimi, aşa s-ar descrie atmosfera ce a creat-o celebra artistă aici.

Un sincer BRAVO Bonnie Tyler! BRAVO Alba Iulia!!

Şi ce poate fi mai incitat pentru un fotograf să surprindă imagini extraordinare decât un astfel de tablou: o cetate unică în Europa plină cu mii de oameni şi evenimente rar întâlnite. Unul dintre fotografii albaiulieni, Lucian Craiu, nu a putut rata o astfel de ocazie, astfel că a filmat cu o dronă concertul extraordinar al lui Bonnie, pentru a rămâne întipărit nu doar în minţile şi inimile oamenilor ci şi în mediul online, unde oricine poate rememora evenimentul. Iată, mai jos, filmarea:


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LIVE VIDEO Ritualul „Spălării Picioarelor” din Joia Mare de la Catedrala Romano-Catolică ”Sfântul Mihail” din Alba Iulia. Ce simbolizează obiceiul

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ritualul „Spălării Picioarelor” din Joia Mare de la Catedrala Romano-Catolică ”Sfântul Mihail” din Alba Iulia. Ce simbolizează obiceiul Este Joia Mare a catolicior, o zi cu mare însemnătate, care reprezintă pentru creştini şi Ultima Cină a Domnului Iisus Hristos. În toate catedralele catolice se petrece un moment important, în această seară: spălatul picioarelor. Preoţii reproduc […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea