Festivalul „Wine Christmas” debutează astăzi la Alba Iulia: Concerte de Crăciun, proiecţie de caricatură şi târg de vinuri

Astăzi va avea loc prima zi din cadrul primei ediţii a festivalului „Wine Christmas”, care se va desfăşura în perioada 17-22 decembrie, la Alba Iulia. Toate evenimentele vor avea loc în Cetatea Alba Carolina, pe pietonala Mihai Viteazul şi în Sala Unirii. 

„Wine Christmas” a început prin deschiderea târgului de vinuri, în Piaţa Cetăţii, care va ţine până la finalul festivalului, între orele 11.00 și 21.00.

De la ora 18.30, la Sala Unirii din Alba Iulia va avea loc Concertul de Crăciun al Orchestrei de Cameră a Judeţului Alba. Soliști: Dragoș Tudor – chitară, Delia Pop – flaut, Geta Plută – soprană, Andrei Paștiu – bariton. Dirijor: Dan Liviu Cernat. Invitat: Corul Facultății de Teologie din Alba Iulia, Dirijor pr. conf. dr. Domin Adam, Sala Unirii.

Prima seară din cadrul evenimentului va fi închisă de concertul trupei Our Band, de la ora 20.00, care va fi urmată de o proiecţie de caricatură care va fi realizată de Costel Pătrăşcan.

Programul complet al festivalului „Wine Christmas”.

Dragoș SUCIU

Email: dv.suciu@yahoo.com
Tel: 0740.084.098

Facebook 

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...