Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

”Fericitul” deținător al Merțanului parcat pe 3 locuri a fost identificat și va fi ”premiat” pentru tupeu cu 500 de lei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Polițiștii locali din Alba Iulia au identificat proprietarul autoturismului care a ocupat, marți, 18 februarie a.c., nu mai puțin de 3 locuri din parcarea de pe Bulevardul Transilvaniei, cazul fiind semnalat de un cititor care a trimis poze la secțiunea ȘTIREA TA.

Mercedesul aparține unei firme din București cu punct de lucru în Brașov care va trebui să plătească o amendă în valoare de 500 de lei.

Apreciem spiritul civic de care dau dovadă unii cetățeni din municipiu și îi rugăm ca pe viitor, când surprind astfel de incidente, să le semnaleze și la numărul de telefon 0258/989 – Dispeceratul Poliției Locale Alba Iulia, astfel încât să putem ajunge în cel mai scurt timp la locul respectiv și să sporim eficiența în aplicarea legii”, a transmis Marius Rece, șeful Biroului Circulație din cadrul Poliției Locale Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO: Ce spune îngrijitoarea de la grădinița din Cugir agresată de mămică nervoasă. „Din senin m-a lovit cu pumnul în față, fără să mă aștept”

Bogdan Ilea

Publicat

în

Ce spune îngrijitoarea de la grădinița din Cugir agresată de mămică nervoasă. „Din senin m-a lovit cu pumnul în față, fără să mă aștept” În data de 17 aprilie, o îngrijitoare de la grădinița „Piticot” din Cugir ar fi fost agresată, mai exact lovită cu pumnul în față, de către o mămică nervoasă, așa cum […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea