Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Femeia din Fărău care și-a înjunghiat concubinul – în arest pentru tentativă de omor

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Daniela A., femeia din Fărău care și-a înjunghiat sâmbătă concubinul, în timpul unui scandal produs pe fondul consumului de alcool în exces, este acuzată de tentativă de omor și va sta în arest 29 de zile.

Poliţiştii din Ocna Mureş, au fost sesizaţi în data de 5 ianuarie, prin 112, că un bărbat din comuna Fărău a fost înjunghiat de către concubina sa. Echipa de cercetare deplasată la faţa locului a constatat că în jurul orelor 12.45, între Daniela A., de 41 de ani şi concubinul său, C.V., de 55 de ani, pe fondul consumului de băuturi alcoolice şi a unor discuţii în contradictoriu, s-a produs un scandal împrejurare în care, femeia l-a lovit pe bărbat, cu un cuţit de bucătărie, în zona toracelui.

Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean Alba unde a fost supusa unei intervenţii chirurgicale, specialiştii stabilind că viaţa sa a fost pusă în pericol.

În cursul zilei de 6 ianuarie, faţă de Daniela M., Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba a dispus reţinerea pe o perioadă de 24 de ore, pentru săvârşirea  infracţiunii de tentativă de omor, prezentând-o totodată Tribunalului Alba cu propunere de arestare preventivă. Instanţa de judecată şi-a însuşit propunerea Parchetului şi a dispus arestarea preventivă a inculpatei pe o perioadă de 29 de zile. Aceasta a fost depusă în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba”, precizează Luminița Prodan, purtător de cuvânt al inspectoratului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Accident în Alba Iulia, zona Dedeman: Două mașini implicate. Traficul este îngreunat

Bogdan Ilea

Publicat

în

Accident în Alba Iulia, zona Dedeman: Două mașini implicate. Traficul este îngreunat Un accident rutier s-a petrecut în data 25 aprilie, în Alba Iulia, zona Dedeman, între două mașini care s-au tamponat. Pompierii au intervenit pentru asigurarea măsurilor specifice. Pompierii din Alba Iulia intervin cu două autospeciale, 1 ASAS și 1 EPA pentru asigurarea măsurilor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea