Rămâi conectat

Actualitate

FC Unirea Alba Iulia în pericol de desfiinţare! *Actualii conducători nu mai pot asigura finanţarea clubului

Dan HENEGAR

Publicat

în

Divizionara secundă FC Unirea Alba Iulia este la un pas de desfiinţare şi nu are soluţii pentru a-şi continua activitatea! Printr-un comunicat pe site-ul oficial al clubului, şefii actuali ai Unirii susţin că echipa fanion a judeţului, abandonată de autorităţile locale şi judeţene, poate să dispară în această vară, ei fiind decişi să-şi înainteze demisiile.

COMUNICAT

In urma repetatelor solicitari si discutii intre conducerea clubului SC FC Unirea 2006 SA Alba Iulia, Consiliul Local Alba Iulia si Consiliul Judetean Alba pentru ca aceste doua institutii sa sprijine financiar echipa de fotbal nu s-a ajuns la niciun consens, dezinteresul acestora fiind evident tinem sa precizam ca un numar restrans de actionari care au ramas langa echipa nu mai pot finanta desfasurarea activitatii in conditii optime in Liga a II –a, seria a II-a, campionatul 2012 – 2013.

Din aceste motive SC FC Unirea 2006 SA anunta cu mari regrete  suporterii ca echipa este tot mai aproape de a-si intrerupe activitatea.

SC FC Unirea 2006 SA

Situaţia este destul de delicată din punct de vedere financiar, iar viitorul este nesigur. Acest gest se vrea un semnal de alarmă în privinţa viitorului„, a comentat Mihai Dăscălescu, preşedintele executiv al „alb-negrilor”. FC Unirea are în momentul de faţă datorii de aproximativ 80.000 de euro către jucători (două rate contractuale, a treia scadentă pe 15 iunie, fotbaliştii neîncasând deloc prime în retur)! De asemenea, reunirea lotului, soarta antrenorului, campania de transferuri sunt într-o ceaţă totală, tot din aceste motive financiare şi a incertitudinii ce planează în jurul formaţiei din Cetatea Marii Uniri.

Dan HENEGAR


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori

Ziarul Unirea

Publicat

în

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori România intră în spaţiul Schengen cu frontierele aeriene (Air Schengen) și maritime începând de duminică, 31 martie. Secretarul de stat în Ministerul de Interne, chestorul Bogdan Despescu, a explicat ce înseamnă acest […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea