Rămâi conectat

Sport

FC Unirea Alba Iulia – CFR Simeria

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Fotbal amical pe „Pielarul”, azi la ora 11.00

    Cum startul returului s-a amânat cu încă o săptămână, partida de verificare dintre divizionarele secunde FC Unirea Alba Iulia şi Luceafărul Oradea s-a decalat pentru o dată care va fi stabilită zilele viitoare. În consecinţă, „alb-negrii” vor întâlni astăzi, de la ora 11.00, pe terenul „Pielarul” din Sebeş pe CFR Simeria (locul 3 în Seria a 5-a din Liga a 3-a), condusă de fostul portar unirist Marius Opric, ce-l are în componenţă pe Pepenar.
Din distribuţia antrenorului albaiulian Stelian Gherman vor absenta din motive medicale Bălu, V. Florea şi M. Mariş (toţi accidentaţi), dar în schimb va fi utilizat mijlocaşul Coţolan (18 ani) provenit de la echipa juniorilor A (pregătită de Vasile Ursu) ce i-a lăsat o impresie favorabilă tehnicianului clujean la ultimele antrenamente. (H.D.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

ACS Mediaș – CS Universitar Alba Iulia 2-0 (1-0), în etapa a 3-a din play-off | Studenții, a 3-a înfrângere consecutivă

Dan HENEGAR

Publicat

în

CS Universitar Alba Iulia a suferit o nouă decepție, pierzând în deplasare cu ACS Mediaș, scor 0-2 (0-1), în fapt al 3-lea eșec succesiv al formației din Cetatea Marii Uniri, care dezamăgește în această fază a competiției. Vizitatorii au început mai bine partida și au fost mult mai periculoși, având câteva oportunități, între care și […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea