Rămâi conectat

Actualitate

FC Unirea acuză probleme majore de lot

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

*Final de tur şi pentru golgheterul Bogdan Bucurică

Întâlnirea cu FC Argeş a lăsat urme grele în efectivul unirist. Ultimul jucător intrat pe lista absenţilor este fundaşul stânga Bogdan Bucurică, aflat astfel la ultimul meci în „alb-negru”. Acesta a solicitat înlocuirea în prima repriză din motive medicale şi verdictul este dur: întindere la bicepsul femural al piciorului stâng, situaţie în care golgheterul albaiulienilor nu va mai evolua în ultimele două etape, jocurile cu Juventus Bucureşti şi Arieşul Turda. Cel mai vechi echipier al Unirii, unde a ajuns în 2008, Bucurică îşi încheie contractul cu divizionara secundă la finele turului şi a refuzat să-şi prelungească înţelegerea. Revenit după o indisponibilitate gravă şi de durată, jucătorul în vârstă de 25 de ani a susţinut 9 întâlniri sub comanda lui Gherman şi a înscris de 3 ori. Cu siguranţă că în intersezon, în postura de liber de contract şi fără pretenţii financiare din partea clubului, Bucurică îşi va alege o destinaţie în Liga 1, oferte fiind de la Dinamo, Pandurii Tg Jiu, Gaz Metan Mediaş, Astra Ploieşti şi FC Vaslui.
*Gherman lovit de o criză de efectiv
Pe lângă accidentatul Bucurică, Gherman nu se poate baza în confruntarea din etapa a 14-a cu Juventus Bucureşti nici pe serviciile suspendaţiilor Y. Camara, Potopea şi Ciofu, fiind obligat, cu excepţia lui Bumbac să modifice întreaga defensivă aliniată la Piteşti. În plus şi M. Oprea acuză dureri la genunchiul drept, singura veste bună pentru tehnicianul ardelenilor fiind revenirea lui Cl. Oara (refăcut complet).
*G. Petcuţ a ales Poli Timişoara
Aşa cum anticipam în urmă cu o săptămână, viitoarea destinaţie a mijlocaşului George Petcuţ va fi Poli Timişoara, fosta prim divizionară. „În iarnă va veni un închizător cu care ne-am şi înţeles. E român şi joacă la o echipă din seria noastră contra căreia am evoluat deja. Trebuie să se termine turul şi voi spune despre cine e vorba”, a spus Iancu, la Analog TV, subiect preluat şi de site-urile banatsport şi ligab.ro. Impresarul acestuia, Dragoş Daniel i-a mai dus pe Bega pe fostul unirist Andrei Zăgrean şi Cătălin Chiş (FC Bihor), tot din postura de liberi de contract. Accidentat momentan la glezna stângă, Petcuţ a venit gratis la Alba Iulia, după ce a reziliat contractul cu FCM Tg Mureş. Mijlocaşul în vârstă de 25 de ani a ales în vară Unirea Alba Iulia, formaţie cu care a semnat pentru un sezon, cu posibilitatea plecării fără pretenţii din partea clubului, în momentul unei oferte considerabile. Cu 9 partide în „alb-negru” în acest sezon, George Petcuţ a înscris golul victoriei în confruntarea cu UTA Arad, pe „Cetate”.
Dan HENEGAR


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Apa de la robinet, gratuită pentru clienții restaurantelor și cantinelor

Unirea Ziarul

Publicat

în

Apa de la robinet, gratuită pentru clienții restaurantelor și cantinelor Legea nr. 96/2024 care vizează reglementarea accesului gratuit al clienților restaurantelor și cantinelor la apă potabilă de la robinet a fost oficializat săptămâna aceasta, prevederile sale urmând să se aplice începând din 18 aprilie 2024. Totuși, în forma sa finală, prevederea nu instituie o obligație […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea