Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal, duminică, la Daia Română: Elogii pentru organizatori

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Duminică, la Daia Română, faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal

Duminică 31 martie, la Daia Română, se va desfășura faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal.

Ziua de fotbal juvenil de la Daia Română va începe la ora 11.30 cu semifinala Crăciunelu de Jos – Ciugud, urmată, la ora 12.10, de semifinala Valea Lungă – Daia Română. Finala mică este programată la ora 13.00, iar finala mare va începe la ora 13.40. Festivitatea de premiere este prevăzută la ora 14.20. Vor primi premii primele patru clasate, golgheterul competiției, cel mai bun portar și cel mai bun jucător al Cupei Satelor U13 din Alba.

*Gazde de nota 10 la Lunca Mureșului și Daia Română

Meciurile din faza a doua a grupelor s-au desfășurat, la sfârșitul săptămânii trecute, la Lunca Mureșului și Daia Română, partenerii locali ai Asociației Județene de Fotbal Alba făcând eforturi demne de apreciat pentru a asigura o organizare ireproșabilă. De pildă, la Lunca Mureșului, o asociație locală, Asociația Cserevár Lunca Mureșului,  a oferit mâncare, apă și sucuri tuturor participanților, gest apreciat unanim. „Felicitări și mulțumiri gazdelor de la Lunca Mureșului pentru organizare  și ospitalitate! Teren 70/50 separat de cel mare, apă și sandvișuri oferite tuturor copiilor. Aveți toate aprecierile copiilor și părinților din Crăciunelu de Jos!”, sună unul dintre mesajele de mulțumire primite de ospitalierele gazde. Colaborarea bună dintre CSC Fortuna Lunca Mureșului și Asociaţia Cserevár a început de mai bine de 10 ani, generând dezvoltare și beneficii pentru copii și comunitate.

Rezultate: *Grupa 1 (Lunca Mureșului): Lunca Mureșului – Crăciunelu de Jos 0-1, Bistra – Valea Lungă 1-2, Crăciunelu de Jos – Bistra 1-0, Valea Lungă – Lunca Mureșului 0-0, Crăciunelu de Jos – Valea Lungă 0-0, Bistra – Lunca Mureșului 0-3; clasament: 1. Crăciunelu de Jos 7p, 2. Valea Lungă 5p, 3. Lunca Mureșului 4p, 4. Bistra 0p. *Grupa 2 (Daia Română): Săliștea – Ciugud 1-2, Daia Română – Șugag 1-0, Ciugud – Daia Română 0-1, Șugag – Săliștea 3-0, Ciugud – Șugag 3-1, Daia Română – Săliștea 2-0; clasament: 1. Daia Română 9p, 2. Ciugud 6p, 3. Șugag 3p, 4. Săliștea 0p.

Cupa Satelor 2024 este rezervată jucătorilor Under 13, născuți în anul 2011 și mai tineri, respectiv fetelor din 2009 și mai tinere. La fel ca în 2023, 12 echipe din Alba s-au aliniat la startul competiției.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSO Voluntari, noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari este noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena, după a 3-a victorie din tot atâtea dueluri în finala Diviziei A1. Dezamăgire pentru „mândria Albei”, care nu a reușit să oprească sărbătoarea formației din Voluntari, care a cucerit laurii în mimimum de partide. Nu a fost nici măcar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea