Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Facturi Hidroelectrica: Compania a început să emită facturile pentru luna ianuarie 2023. Clienţii pot să achite și în rate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Facturi Hidroelectrica: Compania a început să emită facturile pentru luna ianuarie 2023. Clienţii pot să achite și în rate

Compania Hidroelectrica a început să emită facturile pe luna ianuarie 2023. Scadenţa pentru facturile emise pentru luna respectivă este începutul lunii august.

Astfel, începând de luni seara, au început să fie emise facturile Hidroelectrica pe luna ianuarie 2023.

„De luni seara, au început să fie emise facturile pentru luna ianuarie 2023, după ce au fost necesare ajustări complexe de soft pentru adaptarea la modificările legislative ale lunii anterioare (decembrie)”, a declarat Bogdan Buciu, consilier al președintelui directoratului Hidroelectrica.

Scadenţa pentru facturile emise pentru luna ianuarie 2023 este începutul lunii august.

Facturile anterioare ale clienţilor Hidroelectrica, pe luna decembrie 2022, au început să fie emise în ultima parte a lunii mai.

În ceea ce privește plata în rate a facturilor, Hidroelectrica a anunțat cu câteva luni în urmă că dacă suma de plată este prea mare, clienţii pot să achite factura și în rate, dar trebuie să depună o cerere.

Sursa: bugetul.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Cum arată malul Ampoiului, după petrecerea de Anul Nou a srilankezilor, la Alba Iulia: ”Totul e lună bec, mai frumos ca înainte”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cum arată malul Ampoiului, după petrecerea de Anul Nou a srilankezilor, de la Alba Iulia: ”Totul e lună bec, mai frumos ca înainte” Sâmbătă, 27 aprilie 2024, malul râului Ampoi a fost locul de desfășurare a petrecerii de Anul Nou, organizată de comunitatea srilankezilor din România. Sute de persoane au petrecut la Alba Iulia, iar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea