Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Facilități fiscale pentru antreprenorii care investesc în Municipiul Aiud. Care sunt criteriile de acordare

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Primăria Aiud a solicitat și primit aviz favorabil din partea Consiliului Concurenței în vederea acordării unui ajutor de minimis ori a unor facilități fiscale pentru noii investitori care vor dezvolta afaceri la nivelul municipiului Aiud.

„A fost solicitat și primit avizul favorabil din partea Consiliului Concurenței pentru acordarea unui ajutor de minimis sau a unor facilități fiscale noilor investitori care dezvoltă o afacere în municipiul Aiud.

Facilitățile fiscale care se pot acorda sunt următoarele: reducerea de la plata impozitului pe clădiri și pentru terenul aferent (pentru investițiile nou realizate de minimum 150 de mii de euro) pe o perioadă de 3 ani, în limita echivalentului în lei al valorii maxime de 100 de mii de euro acordate unei întreprinderi unice, respectiv 45 de mii de euro societăților care desfășoară activitate în domeniul transportului de mărfuri.

Criteriile de acordare a facilităților fiscale sunt:

  • valoarea investiției;
  • numărul de noi locuri de muncă generate și profilul de activitate.

Valoarea totală estimată a ajutorului de minimis care va fi acordat în cadrul prezentei scheme este de 300 de mii de euro, defalcată pe perioada 1 ianuarie 2021 – 31 decembrie 2023.

Proiectul de hotărâre care conține regulamentul acordării ajutorului de minimis va intra în dezbatere publică, iar ulterior va fi supus votului consilierilor locali din municipiul Aiud”, anunță Primăria Municipiului Aiud, prin intermediul paginii de socializare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Rugăciunea care se rostește în Duminica Floriilor, pentru bunăstare și noroc

Ziarul Unirea

Publicat

în

Rugăciunea care se rostește în Duminica Floriilor, pentru bunăstare și noroc Creștinii ortodocși sărbătoresc Duminica Floriilor sau Floriile, o sărbătoare creștină fără dată exactă, comemorată întotdeauna în ultima duminică dinaintea Paștelui. În această zi, preoții recomandă să se rostească rugăciunea de binecuvântare a salciei, pentru noroc și bunăstare. “Domnului să ne rugăm, Doamne, Dumnezeul nostru, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea