Rămâi conectat

Actualitate

Facebook introduce în curând cea mai aşteptată opţiune. Apare butonul „Dislike”!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Facebook a decis să le facă pe plac utilizatorilor, după o perioadă foarte lungă de aşteptare. Reţeaua de socializare va introduce butonul „Dislike”, a anunţat Mark Zuckerberg, cofondatorul Facebook, într-o sesiune de întrebări şi răspunsuri care a avut loc la sediul companiei, în Palo Alto, California.

„Credem că vom fi pregătiţi să îl testăm în curând şi, în funcţie de rezultate, îl vom face disponibil pentru o audienţă cât mai mare”, a declarat Zuckerberg, citat de CNN. Cofondatorul Facebook a adăugat că e complicat să creezi ceva „atât de simplu”, însă, după ce în ultimii ani utilizatorii au început să ceară tot mai des această opţiune, compania e pregătită să o pună la dispoziţia acestora.

„Butonul ar putea fi folosit pentru a exprima o serie de sentimente negative – precum frustrarea cauzată de anumite posturi care apar în newsfeed, dar mă îndoiesc că îi va face pe utilizatori să vrea să aprecieze negativ fotografiile prietenilor lor. Suspectez că îl vor folosi mai mult pentru a-şi exprima solidaritatea când cineva postează o informaţie despre un eveniment negativ, moartea cuiva sau o pierdere”, a spus Andrea Forte, expert în social media la Universitatea Drexel din Philadelphia, citat de BBC. (Z.U.)

Sursa: stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara

Unirea Ziarul

Publicat

în

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara Variațiile termice și climatice devin din ce în ce mai extreme, iar în mai multe regiuni europene pătrund valuri de căldură și valuri de frig polar. Încălzirea globală și efectele meteorologice […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea