Rămâi conectat

Curier Județean

Examene de corigență 2014. Perioadele de desfășurare a examenelor de corigență în anul școlar 2013-2014

Dragoş Suciu

Publicat

în

Examenele de corigență 2014 sunt programate în 6-7 august, pentru clasele terminale de liceu, 18-20 august pentru clasa a VIII-a și respectiv 1-5 septembrie, pentru clasele din învățământul primar, clasele din învățământul gimnazial, liceal și profesional (altele decât cele terminale) și clase din școala postliceală și de maiștri.

Elevii din clasa a VIII-a, care au susținut și promovat examenul de corigență, se pot înscrie la admiterea în clasa a IX-a, pe locurile rămase libere, în a treia etapa de admitere, conform calendarului aprobat prin Ordinul MEN.

Elevii corigenți din clasele terminale de gimnaziu, de liceu, din anul de completare învățământ special, din învățământul profesional și cei care au parcurs stagiile de pregătire practică, care nu pot participa la sesiunea de corigențe stabilită pentru aceste clase în perioada 18 – 20 august, respectiv 6 – 7 august, se pot înscrie la sesiunea generala de corigențe, din perioada 1 – 5 septembrie 2014.

Elevii corigenți din clasele terminale de gimnaziu, liceale, anul de completare învățământ special, învățământ profesional și stagiile de pregătire practica, care s-au prezentat la sesiunea de corigente pentru aceste clase din perioada 18 – 20 august, respectiv 6 – 7 august și nu au promovat examenul de corigență, vor fi declarați repetenți și nu mai au dreptul să se prezinte la sesiunea din 1 – 5 septembrie 2014.

Elevii din clasele terminale de liceu, care au susținut și promovat examenul de corigență, se pot înscrie pentru examenul de bacalaureat, sesiunea de examen august-septembrie 2014, în data de 8 august 2014.

În județul Alba sunt 385 de elevi care, dacă vor promova examenele de corigență se pot înscrie la sesiunea de toamnă a examenului de Bacalaureat 2014.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Vaccinarea antirujeolică, în județul Alba, cu mult sub media națională. Zeci de cazuri de rujeolă, înregistrate doar într-o săptămână!

Unirea Ziarul

Publicat

în

Vaccinarea antirujeolică, în județul Alba, cu mult sub media națională. Zeci de cazuri de rujeolă, înregistrate doar într-o săptămână! Acoperirea vaccinală antirujeolică, atât cu prima doză, cât şi la cea de-a doua, este în judeţul Alba cu mult sub media naţională, în condiţiile în care numai în prima săptămână din aprilie s-au înregistrat în judeţ […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea