Rămâi conectat

Actualitate

Evaluare Națională cu subiect de rezervă la română, pentru un elev din Alba Iulia. Criză de rinichi, în noaptea premergătoare

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Spital Alba Iulia02Un elev din Alba Iulia a început examenul de Evaluare Națională 2014, la ora 13.30 din cauza unei probleme de sănătate. Conform inspectorului școlar Dan Cherecheș acesta a fost internat azi-noapte la Spitalul Județean de Urgență din Alba Iulia, iar problema de sănătate l-a împiedicat să ajungă la ora 8.30, pentru a susține examenul la ora 9.00 alături de ceilalți colegi.

Acesta se află în afara oricărui pericol, iar conform metodologiei susține examenul cu subiectul de rezervă.

În altă ordine de idei Evaluarea Națională în Alba s-a desfășurat fără probleme fiind prezenți 2.917 de elevi din cei 3.031 înscriși. Subiectele la Evaluarea Națională 2014 au fost publicate pe site-ul ziarulunirea.ro imediat după ieșirea primilor elevi din săli.

Conform programului, mâine are loc proba la limba maternă, iar miercuri 25 iunie, proba la matematică. Media la Evaluarea Națională are o pondere de 75%, iar 25% reprezintă media de pe ultimii ani, în calculul admiterii la liceu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Prognoza METEO de 1 Mai și de Paște 2024. Când se va încălzi vremea?

Unirea Ziarul

Publicat

în

Prognoza METEO de 1 Mai și de Paște 2024. Când se va încălzi vremea? ANM anunță momentul în care se va încălzi vremea: prognoza detaliată de Paște și 1 Mai 2024 Alina Șerban, meteorolog ANM, a explicat că, începând din acest weekend vremea va intra într-un proces de încălzire, iar temperaturile maxime vor ajunge în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea