// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Escrocheria de la CEC Bank Zlatna: Curtea de Apel Alba Iulia desființează sentința Tribunalului Alba în cazul Elenei Meteșan

Curtea de Apel (CA) Alba Iulia a desființat sentința de trei ani de închisoare cu executare pronunțată de Tribunalul Alba în cazul fostei angajate a CEC Bank Zlatna, Elena Meteșan, acuzată că și-a însușit banii clienților, iar cauza se va întoarce la parchet pentru continuarea cercetărilor.

Elena Meteșan, una dintre cele două angajate ale CEC Bank Zlatna, acuzată că și-a însușit banii a peste 100 de clienți, a fost condamnată la sfârșitul anului 2016 la trei ani de închisoare cu executare de Tribunalul Alba, în urma unui acord de recunoaștere a vinovăției, încheiat între ea și procurorii Tribunalului Alba.

Curtea de Apel Alba Iulia a admis, în 14 februarie, apelul declarat de CEC Bank Zlatna împotriva sentinței penale pronunțate de Tribunalul Alba și a desființat sentința penală în întregime. Astfel, dosarul va fi trimis procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba în vederea continuării urmăririi penale.

În acordul de recunoaștere a vinovăției, procurorii au reținut că, în perioada noiembrie 2005 – august 2016, inculpata Meteșan Elena fiind angajată în cadrul CEC Bank – Agenția Zlatna, în baza unei rezoluții infracționale unice, și-a însușit mai multe sume de bani, constând în depuneri efectuate de către clienți cât și în sume de bani remise de aceștia în vederea depunerii. 

Inculpata a declarat, în prezența avocatului, că recunoaște comiterea faptei reținute în sarcina sa, acceptă încadrarea juridică pentru care a fost pusă în mișcare acțiunea penală și este de acord cu felul și cuantumul pedepsei aplicate, precum și cu forma de executare a acesteia, respectiv, trei ani închisoare în regim de detenție.

Cercetările sunt continuate și față de cea de-a doua inculpată în acest dosar, Victoria Popa, și ea fostă angajată a CEC Bank Zlatna, după ce Tribunalul Alba a respins acordul de recunoaștere a vinovăției între ea și procurori, care prevedea o pedeapsă de doi ani și șase luni închisoare cu suspendare sub supraveghere pe termen de trei ani. 

Cele două femei au produs un prejudiciu de peste șapte milioane de lei și sunt acuzate de delapidare în formă continuată. 

Citește și Escrocheria de la CEC Bank Zlatna: MOTIVAREA respingerii acordului de recunoaştere a vinovăţiei pentru Victoria Popa – ”Soluţia este nelegală şi nejustificat de blândă”

Dragoș SUCIU

Email: dv.suciu@yahoo.com
Tel: 0740.084.098

Facebook 

3 Răspunsuri la Escrocheria de la CEC Bank Zlatna: Curtea de Apel Alba Iulia desființează sentința Tribunalului Alba în cazul Elenei Meteșan

  1. Albaiulean 15.02.2017 la 12:07

    Daca Elena Mertesan era cercetata de procurorul Zdreanta,oare mai putea Curtea de Apel ANULA CEVA…?

  2. protestator 15.02.2017 la 19:43

    Interesant — inculpata recunoaste ,iar cur(tea ) de apel desfiinteaza sentinta — sa fi orb, poti sa vezi ca totul e politic — Dupa cite stim JUSTITIA e legata la ochi –deci impartiala — dar excrocii frati cu hotii — nu tin cont, mai ales cind sunt la putere — Mai sacalilor din- ca -pina cind va mai bateti joc –de lege si popor??

  3. zic si eu 16.02.2017 la 9:34

    Si cu prejudiciul cum ramane? Bine ca nu au incadrat-o la abuz in serviciu ca era absolvita de orice vina si liberaaaaaaaa! In spatele acestor femei e sigur altcineva, ele au fost doar pionii.