Elevii Școlii Gimnaziale “Vasile Goldiș” din Alba Iulia, darnici în “Săptămâna fructelor și legumelor donate”

Paul Voicu - Primar 2020

Elevii Școlii Gimnaziale “Vasile Goldiș” din Alba Iulia au desfășurat în perioada 14-18 noiembrie 2016 o amplă campanie de colectare a fructelor și legumelor donate din Cadrul Strategiei Naționale de Acțiune Comunitară, relatează domnul profesor Teofil Florea, directorul instituției.

elevi01
Proiectul a avut ca obiectiv sensibilizarea părinților și elevilor în scopul acordării unui mic ajutor copiilor lipsiți de căldura unui cămin, dar să și încurajeze acțiunile de voluntariat în folosul comunității.

ELIT

Cu mult drag și cu mult interes, copiii au adus din preaplinul lor fructe și legume pe care le-au donat copiilor din Asociația “Izvorul Tămăduirii” din Alba Iulia și Grădiniței de tip familial „Rița Gărgărița” din Alba Iulia.

De asemenea, cu această ocazie, au stabilit și un program comun de activități extrașcolare pentru o mai bună cunoaștere și înfiriparea unei prietenii.

Mihail David - 2020

Vizibil impresionați de bucuria cu care copiii au primit darurile, elevii școlii și-au propus să continue tradiția de a-și ajuta semenii.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...