Rămâi conectat

Actualitate

Elevii din clasa a III-a vor primi tablete din martie 2015. Valoarea estimativă a licitației, 20 milioane de euro

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

tabletaMinistrul pentru Societatea Informaţională, Răzvan Cotovelea a declarat că elevii din clasa a III-a vor învăţa de pe tablete din martie 2015. Terminalele vor fi achiziționate prin licitație, urmând să fie instalate manuale digitale şi alte aplicaţii necesare în procesul educaţional.

„Fără nicio discriminare, toţi cei aproximativ 220.000 de elevi din clasa a III-a vor primi tablelete în luna martie 2015. Valoarea estimativă a licitaţiei se situează în jurul a 20 milioane de euro, 85% din bani urmând să fie acoperiţi din fonduri europene”, a spus Cotovelea, prezent la lansarea Strategiei Naţionale privind Agenda Digitală pentru România 2020, citat de Mediafax.ro.

El a adăugat că elevii din clasele a II-a şi a IV-a vor primi tabletele spre finele primului semestru din 2015.

„Pentru fiecare clasa, valoarea licitaţiei se ridică la circa 20 milioane de euro. Practic, pentru clasele a II-a, a III-a şi a IV-a, necesarul de tablete se ridică la 500.000 de unităţi”, a spus ministrul, citat de Mediafax.ro.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Hărțuirea unei ziariste de către PNL, semnalată în Raportul Departamentului de Stat al SUA privind situația drepturilor omului în România

Bogdan Ilea

Publicat

în

Hărțuirea unei ziariste de către PNL, semnalată în Raportul Departamentului de Stat al SUA privind situația drepturilor omului în România Duminică noaptea, Departamentul de Stat al Statelor Unite, a publicat un raport privind situația drepturilor omului în România. „Ministerul de Externe” al SUA” a discutat despre relația dintre partidele de guvernământ din România și hărțuirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea