Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Ecouri Alba Carolina Cup 2013 – AChR plasează Alba Iulia pe harta organizatorilor profesioniști de evenimente chinologice internaționale

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

*Vezi proiectele pentru ediția de anul viitor

Organizarea și locația evenimentului chinologic ”Alba Carolina Cup 2013” la Alba Iulia au fost deosebit de apreciate de oficialii Asociației Chinologice din România (AChR) care consideră că în viitor municipiul poate găzdui fără probleme evenimente similare de anvergură internațională.

Recomandarea oficialilor AChR a fost ca pentru anul competițional 2014 să se solicite includerea în cadrul concursului a 2 expoziții internaționale (CACIB), asta însemnând o creștere a numărului de participanți respectiv a exemplarelor canine premiate la evenimente similare din străinătate, pe care publicul de la Alba Iulia va avea ocazia să le admire.

De asemenea, potrivit reprezentanților Primăriei Alba Iulia (unul dintre organizatori) se vor desfășura două expoziții de Club – Dac Molos – grupa câinilor ciobănești românești (care au obținut aplauze și multe premii la ediția de anul acesta) și grupa 9-a, respectiv cea a câinilor de agrement, de talie mică și mijlocie (Dalmațian, Lhassa-Apso, Pekinez, Papillon, Chihuahua), foarte iubiți mai ales de copii deoarece sunt energici și jucăuși, deci ideali ca parteneri de joacă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cinci eleve de la Colegiul Militar din Alba Iulia, calificare la etapa națională a olimpiadei de religie

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cinci eleve de la Colegiul Militar din Alba Iulia, calificare la etapa națională a olimpiadei de religie Cinci eleve de la Colegiul Militar din Alba Iulia s-au calificare la etapa națională a olimpiadei de religie. Alții trei au obținut locul II și o mențiune. Citește și: FOTO Săptămâna Verde la Grădinița ,,Dumbrava minunată” din Alba […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea