Rămâi conectat

Ştirea zilei

Economistul Dragomir Morcan este noul manager al Spitalului Orășenesc Câmpeni

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Dragomir01După ce a câștigat prin concurs postul de manager al Spitalului Orășenesc Câmpeni la începutul acestui an, inginerul Gheorghe Narița și-a dat demisia în urmă cu câteva zile și începând din 20 octombrie 2014, Spitalul Orășenesc Câmpeni are un nou manager interimar, pe economistul Dragomir Morcan.

Acesta s-a născut în Câmpeni la data de 27 august 1973, este căsătorit și are 2 copii, fiind licențiat în științe economice la Universitatea ,,1 Decembrie 1918” și masterand la ”Administrarea dezvoltării regionale durabile” din cadrul aceleiași universități.

Noul manager a fost director la firma proprie, are o experiență de peste 10 ani în administrarea afacerilor, iar în 2012 a fost ales consilier independent în Consiliul Local al orașului Câmpeni. În urma ordonanței de guvern emisă la începutul lunii septembrie cu valabilitate până în 16 octombrie, prin care cei aleși pot să-și schimbe orientarea politică fără să-și piardă mandatul, acesta s-a înscris în Partidul Social Democrat, fiind unul din consilierii locali care au aderat alături de primarul Călin Ioan Andreș în organizația orășenească a partidului.

Încă din prima zi noul manager a avut o ședință de informare cu medicii și o parte din personalul spitalului la care a participat și primarul Călin Ioan Andreș.

Acesta ne-a precizat că va depune eforturi intense pentru ieșirea din criză a unității medicale și menținerea acesteia pe viitor: personalul să își primească drepturile salariale integral, dorind să aducă medici specialiști, să doteze spitalul cu aparatură și materiale astfel încât pacienții din Apuseni să beneficieze de cele mai bune servicii medicale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles” Georgiana Pavelescu, o tânără originară de pe Valea Sebeșului, județul Alba, a fost weekend-ul trecut ambasadoarea Cântecului Popular Românesc în cadrul evenimentului „Primăvara românească la Bruxelles”, eveniment prin care Europarlamentarul PSD, Victor Negrescu, continuă an de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea