// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Economist Silvia Puie, un nou mandat la conducerea Casei de Asigurări de Sănătate Alba

Economist Silvia Puie a fost declarată ”admis” la concursul pentru funcția de director general al Casei de Asigurări de Sănătate Alba, după ce a obținut 92 de puncte, fiind a treia în ierarhia pe județe, Casa Națională de Asigurări de Sănătate organizând acest concurs în toată țara. Pe primele două locuri s-au clasat candidați din Maramureș (93 de puncte) și Iași (92,5). 

Pentru a prelua conducerea CAS Alba s-a înscris și Gheorghe Ștef, însă acesta nu s-a mai prezentat.

Silvia Puie (foto centru) a obținut 84 de puncte la proba scrisă și 100 de puncte la interviu, fiind admisă cu un punctaj final de 92 de puncte, potrivit informațiilor publicate site-ul CNAS.

Concursurile s-au organizat în perioada 11 – 17 mai 2017.

Economist Silvia Puie a fost numită în funcție în iunie 2013 prin ordin al preşedintelui Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate.

Ea activează în cadrul CAS Alba încă de la înfiinţarea instituției. În perioada 1999-2003 a coordonat activitatea Serviciului de contabilitate, buget-finanţe – urmărire rambursare servicii medicale, în 2004 a fost auditor superior.

Din 2005 până în 2013, Silvia Puie a fost şeful corpului de control din cadrul Casei de Asigurări de Sănătate Alba.

Silvia Puie a absolvit în 1988 Facultatea de Finanţe-Contabilitate în cadrul Universităţii Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca iar în 2008 a obţinut masterul în marketing, audit şi expertiză contabilă. Din 1994 până în prezent a absolvit mai multe cursuri de specializare în finanţe-contabilitate, audit şi expert contabil.

Dragoș SUCIU

Email: dv.suciu@yahoo.com
Tel: 0740.084.098

Facebook 

2 Răspunsuri la Economist Silvia Puie, un nou mandat la conducerea Casei de Asigurări de Sănătate Alba

  1. ineptul 19.05.2017 la 22:35

    …cind intelegem ca asa stau lucrurile, nu ne mai prezentam, pentru ca facem doar prezenta. Nu ma surprinde alegerea Domnului Gheorghe Stef,… situatia de viata in schimbare ,nu ar trebui sa ne darame pe nicicare dintre noi,…viata continua, suntem datori ca fiecare sa amplinim destinul vietii, …avem cu totii un loc stralucitor sub soare, …cum de fapt si domnia sa ocupa un astfel de loc ,…

  2. dan cojan 21.05.2017 la 7:47

    Bine zici. Se vede ca esti in tema.