E oficial! Parcări publice gratuite în Alba Iulia de la 1 ianuarie 2012

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

E oficial! De la 1 ianuarie 2012 parcările publice vor deveni gratuite în Alba Iulia!

Consilierii locali din Alba Iulia au aprobat azi, în unanimitate, încetarea contractului de închiriere încheiat între Consiliul Local al municipiului Alba Iulia şi S.C. Tracia Trade Exim SRL ce are ca obiect exploatarea în regim de parcări cu plată a parcărilor publice din municipiului Alba Iulia. Asta înseamnă că de la 1 ianuarie 2012 parcările publice din municipiu vor deveni gratuite şi aşa vor rămâne cel puţin pe tot parcursul anului viitor.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

CL Alba Iulia va da în judecată firma Tracia Trade Exim cu sediul în Târgu-Mureş pentru recuperarea unor creanţe în valoare de 300.000 lei provenite din neplata redevenţelor.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Contractul dintre Primărie şi Tracia Trade a fost încheiat în anul 2002 însă relaţiile dintre cele două părţi s-au răcit când administraţia albaiuliană a refuzat să colecteze amenzile prin propriul serviciu de impozite şi taxe. Atunci şi afacerea firmei care a închiriat parcările publice din municipiu a pălit întrucât cei amendaţi nu s-au mai simţit constrânşi să le plătească.

 Ioana PITICARIU

Dan HENEGAR

9 Comentarii

cine 22 decembrie 2011 at 17:19

Cine a hotarat de fapt sa dea acestei firme asa zisa intretine a parcarilor , si DE CE !
AUM SE INTOARCE CINEVA CU SPATELE ! OARE NU A PRIMIT CE SE CUVENEA !!!!

Albu Lionel 22 decembrie 2011 at 17:27

Ai invins Nicu POPA ! Esti cel mai tare din parcare. Mare pacat ca te-ai lasat de politica ! Esti singurul politician de calitate din Alba, care te bati pentru problemele oamenilor . Noi albaiulenii am gresit profund cand nu te-am ales primar.
Daca mai candidezi odata, sigur castigi Primaria Alba Iulia !!!

mili 22 decembrie 2011 at 17:58

…si parcarile dintre blocuri se vor privatiza !!!….voi consilierilor a-ti citit in viata voastra o lege ?…cum vreti sa faceti legi in necunostiinta de lege!..in viata voastra a-ti dat un test psihologic!…niste otrepe!

baco 22 decembrie 2011 at 18:00

Tradu termenul otreapa ca astia nu au deschis un dictionar explicativ!!!

cianura 22 decembrie 2011 at 19:46

si-au facut plinul cu parcarile. la ce se fura acum…spaga din parcari este pierdere de vreme si bani de juma’ de pachet de tigari. Se poate mura mai mult, tovarasi..din alte locuri

HH 22 decembrie 2011 at 21:39

O MASURA PUR ELECTORALA,POPULISTA, PD-L ARE 14 CONSILIERI DIN 21 SI PANA ACUM NU AU LUAT ACEASTA DECIZIE, DESI INTELEGEREA MERGE PROST DE MULT TIMP, CEL PUTIN PENTRU BUGETUL ORASULUI !
Dupa ce au lasat firma sa castige 10 ani acum constata ca nu e profitabil pentru oras 🙂 ce gargara !
Cum vor castiga(fraieri dicteaza) iar alegerile cum vor gasi o alta firma si iar o sa platim parcarile care de fapt nici nu exista !

Dorina 25 decembrie 2011 at 22:45

HH, acum nu mai e profitabil pentru ca, spre deosebire de acum 10 ani, acum tablele cu „parcare cu plata” sunt doar de decor (numai intr-un singur loc, din Centru, se mai strang taxe pt. parcare, in rest, ca de exemplu pe Bulevardul Revolutiei’89,exista table, dar nu si angajati care dau bilete de parcare)!!!!Tu, ca platitor de taxe, nu te bucuri ca nu mai platesti???!!!!!

parcarea de diamant 24 decembrie 2011 at 21:36

Iti multumesc domnule Hava ca in acesti multi ani m-ai facut bogata ,(si eu pe tine )ti-ai batut joc de locuitorii orasului Alba Iulia ,ai profitat tu cat ai putut ,si acum ma desfintezi ,iti multumesc.

Dorina 25 decembrie 2011 at 22:39

Ce ati sarit toti?! in frunte cu HH, politrucul liberal,mereu la datorie…nu va convine ca se desfiinteaza parcarile cu plata???imaginea tipica a unor romani:vesnic nemultumiti!

Comentariile sunt oprite