Rămâi conectat

Actualitate

E oficial! Parcări publice gratuite în Alba Iulia de la 1 ianuarie 2012

Dan HENEGAR

Publicat

în

E oficial! De la 1 ianuarie 2012 parcările publice vor deveni gratuite în Alba Iulia!

Consilierii locali din Alba Iulia au aprobat azi, în unanimitate, încetarea contractului de închiriere încheiat între Consiliul Local al municipiului Alba Iulia şi S.C. Tracia Trade Exim SRL ce are ca obiect exploatarea în regim de parcări cu plată a parcărilor publice din municipiului Alba Iulia. Asta înseamnă că de la 1 ianuarie 2012 parcările publice din municipiu vor deveni gratuite şi aşa vor rămâne cel puţin pe tot parcursul anului viitor.

CL Alba Iulia va da în judecată firma Tracia Trade Exim cu sediul în Târgu-Mureş pentru recuperarea unor creanţe în valoare de 300.000 lei provenite din neplata redevenţelor.

Contractul dintre Primărie şi Tracia Trade a fost încheiat în anul 2002 însă relaţiile dintre cele două părţi s-au răcit când administraţia albaiuliană a refuzat să colecteze amenzile prin propriul serviciu de impozite şi taxe. Atunci şi afacerea firmei care a închiriat parcările publice din municipiu a pălit întrucât cei amendaţi nu s-au mai simţit constrânşi să le plătească.

 Ioana PITICARIU


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

66 la sută dintre români, nefericiți la locul de muncă

Unirea Ziarul

Publicat

în

66 la sută dintre români, nefericiți la locul de muncă Doar o treime dintre români (34%) sunt fericiţi la locul de muncă, aceştia menţionând că desfăşoară activităţi care îi împlinesc personal şi contribuie la o stare generală de bine, arată rezultatele unui studiu realizat de Reveal Marketing Research, citat de Agerpres. Majoritatea românilor (47%) se […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea