Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

După revenirea din Turcia, CSM Unirea Alba Iulia, încă 3 meciuri de verificare, primul la Zlatna

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

După revenirea din Turcia CSM Unirea Alba Iulia va mai disputa încă 3 meciuri de verificare până la reluarea sezonului, primul la Zlatna, joi, 22 februarie, la ora 18.00.

După revenirea din stagiul de pregătire susținut în Antalya, divizionara terță CSM Unirea Alba Iulia mai are prevăzute încă 3 jocuri de verificarea până la reluarea campionatului.

Primul dintre acestea va fi joi, pe „Minaur”, cu formația locală CS Zlatna, la ora 18.00, în nocturnă. Urmează jocul din deplasare cu Retezatul Hațeg (locul 8 în Liga 4 Hunedoara) și ultima repetiție, tot la Zlatna, sâmbătă, 2 martie, cu SCM Zalău (lider în Seria 10 din Liga 3, cu care se vor încrucișa primele două clasate din seria conjudețenelor, la partidele de baraj pentru promovarea în eșalonul superior).

În privința efectivului, staff-ul tehnic speră ca până la startul sezonului de primăvară să se recupereze măcar unul dintre cei 2 jucători indisponibili în cantonamentul din Turcia, cele mai mari șanse avându-le Darius Indrei (a fost cusut după o tăietură suferită la antrenament). În schimb, în cazul lui Ionuț Frăsineanu, care s-a accidentat la amicalul cu brazilienii de la Gremio Mauaense (primul din stagiul extern), se așteaptă un prim verdict în privința recuperării (va fi efectuat un RMN, posibil o întindere de ligamente).

În altă ordine de idei, azi, la Galda de Jos, la ora 16.00, este disputa dintre Industria și CS Universitar Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Semifinalele Cupei României: Viitorul Sântimbru – Hidro Mecanica Șugag și Inter Unirea – Performanța Ighiu

Dan HENEGAR

Publicat

în

În semifinalele Cupei României, faza județeană, Viitorul Sântimbru va întâlni Hidro Mecanica Șugag și Inter Unirea va juca cu Performanța Ighiu. La sediul AJF Alba au fost prezenți Ovidiu Hulea, Ioan Budin și Cătălin Manciulea (a lipsit reprezentantul formației Inter Unirea), tragerea la sorți a fost efectuată de Maria Ioana Marin (trezorierul AJF Alba), mai […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea