Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Duminică, albaiulienii sunt invitați la ”cel mai masiv marş civic din istoria oraşului”, pentru salvarea Roșiei Montane

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

ONG-urile care doresc retragerea proiectului de lege privind exploatarea de la Roșia Montană ”sună” din nou adunarea, pe rețeaua de socializare Facebook. Organizatorii promit ”cel mai masiv marş civic din istoria acestui oraş”. Întâlnirea este programată pentru duminică, 8 septembrie, de la ora 17.00, în fața Cinematografului ”Dacia” din Alba Iulia:

Preşedintele Băsescu şi liderii USL, Ponta-Antonescu, deşi evident speriaţi de protestele începute pe 1 septembrie, se pun în continuare în slujba intereselor Gold Corporation. Deşi dau vina unii pe alţii, ei coabitează fără probleme atunci când e vorba de cedarea pe nimic a resurselor, de terfelirea demnităţii noastre, de otrăvirea solului, apei şi aerului. De asemenea, sub pretextul ”dezbaterii publice”, principalele televiziuni româneşti îşi manipulează în continuare publicul, vorbindu-i despre beneficiile şi lipsa de riscuri a proiectului cianurist şi ascunzând, pe de altă parte, adevăratele proporţii ale protestelor din ţară.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Vino duminică în fata cinematografului Dacia. Ascultă argumentele noastre şi spune-le pe ale tale! Apoi alătură-te celui mai masiv marş civic din istoria acestui oraş – arată-le preşedintelui, guvernanţilor, parlamentarilor, că s-a mers prea departe! Cere RETRAGEREA proiectului de lege destinat Roşiei Montane şi DEMISIA guvernului Victor Ponta!”, spun organizatorii.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Oferte din SUA și Franța pentru creșterea capacității de producție a muniției de tip NATO la UM Cugir

Unirea Ziarul

Publicat

în

Oferte din SUA și Franța pentru creșterea capacității de producție a muniției de tip NATO la UM Cugir România face pași timizi pentru a crește producția de muniție de tip NATO. Cererea pe piața internațională a crescut semnificativ după invazia Rusiei în Ucraina, dar sunt cereri și la nivelul Armatei Române. Una dintre cele mai […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea