Rămâi conectat

Ştirea zilei

Drum lin, în sus spre Cer! Dumnezeu să te odihnească şi să te aibe în pază, suflet bun! Mesaje de condoleanţe pentru Paul Raţ, tânărul din Aiud care şi-a pierdut viaţa în accidentul de miercuri

Ziarul Unirea

Publicat

în

Zeci de mesaje au început să curgă pe pagina de socializare încă de la primele ore după accident în memoria tânărului Paul Raț, în vârstă de 26 de ani, care a decedat, miercuri seara, în accidentul de pe strada Transilvaniei din municipiul Aiud. 

Rudele şi prietenii sunt şocaţi în urma tragediei petrecute, miercuri seara, la Aiud, când un tânăr, de 26 de ani, şi-a pierdut viaţa într-un accident rutier.

Paul Raţ se afla la volanul unei Skoda Fabia şi circula dinspre Aiud spre Turda, iar într-o depăşire s-a izbit frontal de un tir. Pritenii au rămas şocaţi la aflarea veştii privind moarta sa şi au postat, pe pagina sa de Facebook, zeci de mesaje de condoleanţe.

„Un înger cu suflet curat pe care Dumnezeu a decis că vrea să îl aibă lângă el. Dumnezeu să te odihnească şi să te aibă în pază!”

„Nu-mi vine să cred! Odihneşte-te în pace suflet drag!”

A murit Paul. În accident de maşină ieri seara în jurul orei 20 în Aiud. Dumnezeu să îl odihnească!

„Dumnezeu să te odihnească, un om de milioane cu bun simt!”

„Paul, mai Paul ai zis că vi la un fotbal când ai timp liber. Uite că nu e aşa. Dumnezeu îi ia pe cei mai buni dintre noi. Nu am cuvinte Paul. Domnul să te aibă în pază!”

Citește și: Accident rutier MORTAL la Aiud. Un tânăr de 26 de ani şi-a pierdut viaţa în urma unei coliziuni frontale între un autoturism şi un tir

„Mă furnică pielea!! Dumnezeu să îl ierte şi să îl odihnească !! Incredibil!

„Dumnezeu să te odihnească în pace coleg şi prieten drag!”

Alţii nu îşi găseau cuvinte şi au încurajat familia în aceste momente grele.

„Dumnezeu să te odihnească şi să te aibe în paz, suflet bun! Familiei şi iubitei tale, putere pentru a putea face față acestei încercări grele! Dumnezeu ia lângă EL, oamenii cu suflet bun! Drum lin, în sus spre Cer!”

„Dumnezeu să te odihnească în pace! Sincere condoleanţe familiei şi puterea de a merge mai departe! „

„Dumnezeu să te odihnească în pace. Condoleanţe familiei.”

„Dumnezeu să te ierte şi să îţi odihnească sufletul! Condoleanţe familiei şi multă putere de la Dumnezeu!”

„Dumnezeu să te binecuvinteze şi să îţi odihnească sufletul în pace…Condoleanţe familiei.”

Tânărul era student în anul III la Facultatea de Informatică din cadrul Universității ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia. Tragica veste s-a răspândit în scurt timp printre colegi. ”Era un băiat foarte bun, implicat, care își ajuta semenii fără să aștepte să primească ceva în schimb”, a spus pentru ziarulunirea.ro unul dintre colegii săi.

Salvează

Salvează

Salvează


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Patru elevi de la Colegiul Național ”David Prodan” din Cugir, rezultate remarcabile la olimpiada de limbi romanice: Dănilă Maria Angeles, calificare la etapa națională de limba spaniolă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Patru elevi de la Colegiul Național ”David Prodan” din Cugir, rezultate remarcabile la olimpiada de limbi romanice: Dănilă Maria Angeles, calificare la etapa națională de limba spaniolă Elevii de la Colegiul Național ”David Prodan” din Cugir au reușit o calificare la etapa națională a olimpiadei de limba spaniolă și un premiul III, o mențiune la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea