Drama unui tată din Câmpeni: și-a găsit fiica decedată în apartamentul ei din Alba Iulia

Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată marți, 15 ianuarie, de către un bărbat din Cîmpeni, cu privire la faptul că în cursul aceleiaşi zile a găsit-o decedată pe fiica sa, în apartamentul ei din municipiul Alba Iulia.

Potrivit IPJ Alba, poliţiştii deplasaţi la faţa locului au găsit cadavrul lui B.M., de 36 de ani, în patul din dormitor. La examinarea sumară a acestuia nu au fost identificate urme de violenţă. Uşa apartamentului nu prezenta urme de forţare, în interiorul acestuia nefiind urme de deranj. Familia tinerei nu reclamă lipsa vreunui bun sau înscris.

Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba urmând să fie efectuată necropsia pentru stabilirea cauzei morţii.

Cercetările continuă.

Bogdan PRESECAN

Email:bogdanpresecan@yahoo.com
Tel: 0734.771.136

2 Comentarii

gabi 16 ianuarie 2013 at 12:09

fiica 🙂

cetatean 16 ianuarie 2013 at 14:23

O intrebare mica pt domnu redactor al acestei stiri : de unde va informati in legatura cu articolelel redactate ? . Aveti o sursa proasta rau. Omu a sunat la 112 ca , fica nu mai ii raspundea de zile bune , dupa care pompierii au spart geamul apartamentului si au gasit-o moarta in pat . Cum s-o fi gasit taicaso daca usa era inchisa ?!!!!!! . Mi-e si sila sa va mai citesc ziarul vostru . Mai ales varianta online .

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...