Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Dragoș Damian, directorul Terapia Cluj, cerere către prim-ministrul României: ”Marcel Ciolacu, te rugăm din suflet să nu limitezi plățile cash”

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Dragoș Damian, directorul Terapia Cluj, cerere către prim-ministrul României: ”Marcel Ciolacu, te rugăm din suflet să nu limitezi plățile cash”

Directorul general al Terapia Cluj, Dragoș Damian, a adresat o cerere neobișnuită către Marcel Ciolacu, liderul PSD, în ceea ce privește plățile cash. Potrivit domnului Damian, aceste plăți nu ar trebui să fie limitate, deoarece conform opiniei sale, restricțiile nu rezolvă problema evaziunii fiscale și muncii la negru.

„Marcel Ciolacu, te rugăm din suflet să nu limitezi plățile cash. Nu așa rezolvăm evaziunea fiscală și munca la negru”, susține Damian într-o postare recentă. El argumentează că plățile cash au avantaje semnificative, subliniind că nimic nu te face mai puternic decât să numeri bani în fața tuturor.

Damian susține, de asemenea, că aceste plăți sunt benefice pentru angajați, subliniind că acordarea de bonusuri în numerar la salarii minime pe economie nu trebuie să fie considerată muncă la negru, ci un gest onorabil pentru oamenii care au muncit cinstit, la vedere.

În plus, directorul Terapiei Cluj afirmă că plățile cash sunt corecte în cumpărarea de proprietăți, deoarece permit negocieri mai flexibile între cumpărător și vânzător. El consideră că aceasta reflectă esența economiei de piață, respectând cererea și oferta.

De asemenea, Dragoș Damian sugerează că plățile cash sunt esențiale pentru companiile mici care aspiră să crească. Prin închirierea unui sediu și plata unei chirii minime stabilite pentru zona respectivă, aceste companii pot evita taxele și TVA excesive.

În concluzie, Damian argumentează că plățile cash sunt esențiale în diferite domenii, de la comerțul cu fructe și legume la planificarea unui concediu scump. El avertizează că reforma fiscală propusă de Ciolacu ar putea avea un impact negativ asupra mediului, cu o creștere a consumului de hârtie și plastic și o presiune suplimentară asupra resurselor naturale.

Această solicitare neobișnuită din partea unui director de companie a stârnit dezbateri în rândul specialiștilor și politicienilor cu privire la avantajele și dezavantajele plăților cash și impactul lor asupra economiei și mediului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Albaiulianca Mihaela Mih-Dehelean, CAMPIOANĂ BALCANICĂ la Culturism și Fitness: ”O cupă în care am strâns toate speranțele, lacrimile, durerile și bucuriile a mii de ore de antrenament”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Albaiulianca Mihaela Mih-Dehelean, CAMPIOANĂ BALCANICĂ la Culturism și Fitness: ”O cupă în care am strâns toate speranțele, lacrimile, durerile și bucuriile a mii de ore de antrenament” Albaiulianca Mihaela Mih-Dehelean este CAMPIOANĂ BALCANICĂ la Culturism și Fitnes. Performanța remarcabilă a fost anunțată chiar de sportivă pe pagina de Facebook: ”O cupă în care am strâns […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea